Bakgrundshållare med kedja

Fotobestway Bakgrundshållare med kedja

Artikelnummer: 1003537
  • Gör det enkelt att rulla ut eller rulla in bakgrunden
  • Fondhållaren klarar både bakgrundspapper med hård rullkärna eller en bakgrundsbom
  • Fästet är expanderade
399 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Fondhållare, med kedja, som gör det enkelt att rulla ut eller rulla in bakgrunden, på ett smidigt sätt. Fondhållaren klarar både bakgrundspapper med hård rullkärna eller en bakgrundsbom, med inre diameter 2-3" (50-75mm). Fästet är expanderade.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.