Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Negativ färgfilm CN 800 135-36 3-pack

Lomography Negativ färgfilm CN 800 135-36 3-pack

Artikelnummer: 1005738
249 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Lomography Color Negative 800

Lomography Color Negative 800 är perfekt när du vill fotografera med en kort slutartid eller liten bländare under sämre ljusförhållanden eller för att frysa rörliga motiv. Filmen är tillräckligt snabb för att leverera i sämre ljusförhållanden utan att kompromissa med färger och effekt.

  • För användning med småbildskameror
  • ISO 800
  • Negativ färgfilm

Denna förpackning innehåller 3 st rullar 135-film.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.