Loupedeck Sound Production Desktop kit
Loupedeck Sound Production Desktop kit
Loupedeck Sound Production Desktop kit
Loupedeck Sound Production Desktop kit
Loupedeck Sound Production Desktop kit
Loupedeck Sound Production Desktop kit
Artikelnummer: 1057467

Loupedeck Sound Production Desktop kit

Tillbehörspaket för musikproduktion

Webblager
Okänd leveranstid
Butikslager:
  • Spännande synth med inspelningsmöjligheter
  • Anpassningsbar redigeringskontroll
  • Kraftfulla verktyg för ett bättre arbetsflöde
26 490 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Förbättra ditt arbetsflöde med detta kraftfulla tillbehörspaket för musikproduktion. Upptäck den spännande och innovativa synthen från Teenage Engineering. Tillsammans med Loupedeck CT får du full kontroll över ljud och funktioner. Satechi X1 och M1 är en smidigt mus- och tangentbordskombo med ergonomisk design och upplysta tangenter. När du har producerat färdigt för dagen hänger du dina hörlurar på hörlurshållaren från Multibracket för att undvika onödigt slitage och för att hålla snyggt på skrivbordet.

Fördelar

  • Innovativ synth med inbyggt stereoljud
  • Midiinspelning via Bluetooth eller USB
  • Synth byggd i tåligt aluminium
  • Redigeringskontroll med apassningsbara knappar
  • Personliga profiler utifrån projekt
  • Mus och tangenbord anpassad för Mac
  • Bakbelysta tangenter
  • Hörlurshållare i 100% stål

teenage engineering OP-1 field

Sällan har en synth gjort ett sådant avtryck som OP-1 gjorde när den släpptes för över 10 år sedan. Med OP-1 field öppnas en helt ny värld av möjligheter med nyutvecklad stereomotor och en uppsjö av nya uppdateringar. OP-1 field ger dig tillgång till en fullpackad synthesizer med både trummaskin, sampler, effekter och en rad olika synthljud. Med OP-1 field blir ditt musikskapande både enkelt och roligt. Så ta kontrollen och släpp lös din kreativitet med teenage engineering OP-1 field.

Loupedeck CT

Det här är redigeringskonsolen för dig som vill släppa lös din kreativitet och effektivisera varje del i din redigeringsprocess oavsett om det gäller bild, video eller ljud. Loupedeck Creative Tool (CT) är en kraftfull kontrollpanel som bland annat tillåter dig att skapa arbetsytor med funktioner som används regelbundet, välja och anpassa dina verktyg och växla mellan programvaror, allt utifrån ett och samma gränssnitt.

Satechi X1 Wireless Keyboard Nordic

Oavsett om du arbetar på distans, på kontoret eller hemma är Satechi X1 det självklara valet till din moderna arbetsplats. Det är ett trådlöst och bakgrundsbelyst Bluetooth-tangentbord som är utformat för Mac-användare med kortkommandon som är optimerade för Apple-enheter. Du har också möjlighet att ansluta upp till tre enheter via Bluetooth och allt detta förpackat i en ultratunn, stilren och minimalistisk design.

Satechi M1 Bluetooth Mouse

Satechi M1 trådlösa mus är en modern mus med ergonomisk design och är helt trådlös via Bluetooth. Den har en räckvidd upp till 10 meter med optiska sensorer som öppnar upp för att enkelt ha kontroll över din enhet på distans. USB-C-porten gör laddning av musen enkel och en USB-C till USB-A-kabel medföljer. Satechi M1 stödjer Mac, Windows, Android och Chrome OS.

Multibrackets M Headset Holder Table Stand

Håll ordning och reda på ditt skrivbord, samtidigt som du skyddar dina hörlurar och headset från slitage. Multibrackets Headset Holder ger dig en snygg och praktisk lösning för att förvara dina hörlurar på ditt skrivbord hemma eller i studion. Det har en minimalistisk design i metall, vilket gör den mycket hållbar och som ger det tyngd för att inte tippa omkull. Det har en over-the-top design så att du enkelt kan placera dina hörlurar på stativet.

Levereras med

  • teenage engineering OP-1 field
    • USB-C to USB-C kabel
  • Loupedeck Creative Tool
    • USB-kabel
  • Satechi X1 Wireless Keyboard
    • USB-C laddningskabel
  • Satechi M1 Bluetooth-mus
    • USB-C till USB-A-kabel
  • Multibrackets M Headset Holder Table Stand, Black
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn