-10%

Kameraryggsäck Pro Runner RL X450 AW II

Lowepro Kameraryggsäck Pro Runner RL X450 AW II

Artikelnummer: 1020032
  • Passar två systemkameror med monterade objektiv, 5-6 extra objektiv, en 15" laptop och ett stativ
  • Ryggsäck och trolleyvagn i en enda väska, perfekt för den som reser mycket
  • Fullt justerbar insida för egen konfiguration som passar din utrustning
  • Inbyggd regnskydd skyddar din utrustning från regn
2 690 SEK2 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Kameraryggsäck Pro Runner RL X450 AW II
Red Whips 12-pack
Minneskortväska SD Pixel Pocket Rocket
3 008 SEK3 308 SEK
Kameraryggsäck Pro Runner RL X450 AW II
Väska Cable Management 10 V2.0
Väska för 2 DSLR-batterier
3 018 SEK3 318 SEK

Kameraryggsäck med hög kapacitet
Denna kameraryggsäck är utrustad med zoner som hjälper dig att organisera och hålla ordning på din utrustning. Avdelarna är flyttbara så att du kan anpassa väskan efter just din utrustning. Det finns plats för en laptop eller surfplatta. Väskan är designad för dig som reser då den är lätt att bära och ger extra stöd när du bär tungt.

Kapacitet:

I denna väska får du plats med två systemkamera med monterade objektiv, 5-6 extra objektiv och speedlights, en 15" laptop, 10" surfplatta och Wacom type tablet. Du får även plats med stativ och andra tillbehör.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.