Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kompakta LED-lampor med mycket tillbehör

Lume Cube Professional Lighting Kit

Artikelnummer: 1043912
 • Vattentätt och tåligt chassi
 • Innehåller allt du behöver för att skapa en professionell ljussättning.
 • Batteridriven
 • 1/4”-20 stativgänga
4 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Professional Lighting Kit
Bordsstativ PP1
Belysningstativ AD-S16
4 738 SEK4 788 SEK
Professional Lighting Kit
Belysningsstativ Nano 5001B
Adapter 015 hane 1/4"- 3/8" hona
5 178 SEK

Kompakt och vattentät LED-belysning med massor tillbehör

Lume Cube är en kompakt LED-lampa som ryms i en ficka. Lampan är vattentät ner till 30 meter och kan kontrolleras via Bluetooth. Detta kittet innehåller allt du behöver för att skapa en professionell ljussättning. 

Fördelar

 • Batteridriven
 • 1/4”-20 stativgänga.
 • Vattentät till 30m
 • 10 ljusnivåer
 • 6000k

Vattentätt och tåligt chassi

Chassit är tillverkat i metall och lampan är vattentät ner till 30 meter. Med en 1/4” stativgänga på undersidan går Lume Cube att montera på stativ. En inbyggd ljussensor gör att Lume Cube kan användas som slavblixt.

Kontrolleras via Bluetooth

Lume Cube kan kontrolleras via Bluetooth och ljusstyrkan är upp till 1500 lumen som kan ställas i 10 olika nivåer. Upp till 5 enheter går att kontrollera individuellt via Lume Cube Pro App. På max effekt är batteritiden ca 20 minuter och ca 120 minuter på 50% effekt. Färgtemperaturen är 6000k.

Tillbehör för ljussättning

I detta kittet ingår tillbehör som exempelvis raster, barndoors, snoot och färgfilter. Allt detta gör det möjligt för dig att skapa professionella och kreativa ljussättningar.

Levereras med

 • Lumecube Proffesional Lightning kit
 • Quick Start Guide
 • USB-kabel
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.