Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Mörkerkikare LN-NVB5 5x50 Night Vision

Luna Optics Mörkerkikare LN-NVB5 5x50 Night Vision

Artikelnummer: 1026231
11 190 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Vattentålig mörkerkikare av högkvalitet
LN-NVB5 har en förstoring på 5x och passar perfekt när du är i behov av en mer detaljerad bild och vill kunna se på långa avstånd i mörkret. Den har ett stort synfält och alla optiska linser är antireflexbehandlade vilket minimerar distorsion och ökar ljustransmission. Kikaren är vattentålig, har en gummiklädsel och stora knappar vilket gör att den blir bekväm och enkel att använda med handskar. Ögonmusslorna är snedställda vilket avlägsnar sidoljus och inget ljus släpps heller ut från kikaren vilket annars kan upptäckas av djur.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.