Marshall Stanmore II BT Black
Marshall Stanmore II BT Black
Marshall Stanmore II BT Black
Marshall Stanmore II BT Black
Marshall Stanmore II BT Black
Marshall Stanmore II BT Black
Marshall Stanmore II BT Black
Marshall Stanmore II BT Black
Marshall Stanmore II BT Black
Marshall Stanmore II BT Black
Marshall Stanmore II BT Black
Marshall Stanmore II BT Black
Marshall Stanmore II BT Black
Marshall Stanmore II BT Black
Marshall Stanmore II BT Black
Artikelnummer: 1053247

Marshall Stanmore II BT Black

Kraftfull Bluetooth-högtalare med EQ och AUX-ingång

Webblager
Ej köpbar
Butikslager:
 • 80 W uteffekt
 • Bluetooth 5.0 med stöd för apt-x
 • 3,5 mm + RCA-ingång
2 731 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Marshall Stanmore II Bluetooth är en mångsidig Bluetooth-högtalare som ger dig kraftfullt ljud från två D-klassade 15-wattsförstärkare för diskanterna och en 50-wattsförstärkare för subwoofern. Högtalaren är drygt 30 centimeter bred och gör den lätt att placera i alla rum i hemmet och tack vare Bluetooth 5.0 strömmar du smidigt din favoritmusik direkt från mobilen. Marshall har självklart tagit till vara på sitt legendariska arv i designen och gett Stanmore II BT sin karaktäristiska design med textuerad vinylyta i svart, detaljer i guld och sin välkända logotyp i mässing på högtalarens framsida.

Fördelar

 • Stationär Bluetooth-högtalare med storslaget ljud
 • 50 W Klass D-förstärkare för subwoofer
 • Dubbla 15 Watt Klass D-förstärkare för diskanter
 • Bluetooth 5.0 med stöd för apt-X
 • Växla mellan två olika Bluetooth-enheter
 • Mobilapp för iOS och Android
 • Kontrollpanel med volymkontroll och EQ
 • Anslut musikkällor via 3,5 mm eller RCA
Marshall Stanmore II är en smidig Bluetooth-högtalare med stort ljud

Högtalare med stort ljud och välkänd design

Stanmore II passar perfekt för alla rum, stora som små som ger ett rent och skarpt ljud även på höga ljudnivåer tack vare avancerade komponenter som två 15-wattsförstärkare i klass D som driver dess tweeters och en 50-wattsförstärkare, även den i klass D, för att driva dess subwoofer. Träkabinettkonstruktionen ger ett varmt, naturligt ljud och basreflexsystemet innehåller en port för att höja effektiviteten i låga frekvenser.

Att högtalaren kommer från Marshall går inte ta miste på, högtalaren har fått samma ikoniska design som Marshall använde på sina gitarrförstärkare redan på 1960-talet. Den tåliga träramen pryds av klassiska Marshalldetaljer så som den ikoniska loggan, vinyltextur samt salt & peppar-galler. På fronten av högtalaren sitter deras logotyp i mässing som ger ett utseende du stolt kommer vilja visa upp i valfritt rum.

Strömma trådlöst med Bluetooth

Njut av en ostörd lyssning medan du rör dig fritt i ditt hem med Bluetooth 5.0 och apt-X. Denna teknik ger ett förlustfritt trådlöst ljud med en räckvidd på upp till 10 meter utan att anslutningen förloras. Använd din smartphone, surfplatta eller dator med Bluetooth för att streama musik direkt till din högtalare utan behov av sladdar. Stanmore II Bluetooth har dessutom flervärdsfunktion som gör att du enkelt kan koppla in och växla mellan två Bluetooth-enheter. Nu kan du och din vän turas om att spela det ni vill höra.

Till din mobil finns Marshalls Bluetooth-app där du kan för att anpassa din lyssnings-upplevelse eller kontrollera musiken som du lyssnar på. Använd appen för att välja mellan förinställda EQ-presets, ställa in stereo- eller ambientläge samt justera intensiteten för LED-lamporna på den övre panelen. Du kan även sätta på din högtalare eller ändra till standby-läge på bara några sekunder. Perfekt när du är utom räckhåll från din högtalare.

Marshall Stanmore II Bluetooth-högtalare

Kontrollpanel med EQ och sladdanslutning

Finjustera din musik för att få det som du vill ha det. Utöver mobilappen kan du även på högtalarens ovansida få till det perfekta soundet anpassat efter det rum du befinner dig i via EQ-rattarna på kontrollpanelen. Justera volymen, diskanten och basen med mässingsknapparna.

Det finns flera sätt att koppla in än bara Bluetooth 5.0. Med RCA eller 3,5 mm-ingången kan du använda en vinylspelare, kassettbandspelare eller någon annan enhet för en analog lyssningsupplevelse.

Levereras med

 • Marshall Stanmore II Bluetooth-högtalare
 • Snabbstartguide
 • Juridisk information och säkerhetsinformation
 • Strömkabel
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn