Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Canon EF till Micro 4/3 T CINE Speed Booster Ultra 0,71x

Metabones Canon EF till Micro 4/3 T CINE Speed Booster Ultra 0,71x

Artikelnummer: 1043698
10 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Använd ett Canon EF-S objektiv på Micro 4/3-mount

Genom att din Micro 4/3-kamera förser Speed Booster med ström så är det möjligt att använda objektivets eventuella stabilisering och andra strömkrävande funktioner. Detta ger dig också full kontroll över bländaren och du får även med ordentligt med metadata. Denna adapter har en förstoring av bildvinkeln med 0,71x, vilket innebär att ett objektiv med en brännvidd på 50 mm nu har en brännvidd på drygt 35 mm. Adaptern ökar också ljusinsläppet så att en bländaröppning på f/1,2 nu istället blir f/0,9.

Fördelar:

  • Femte generationens Metabonesadapter
  • Strömförsörjd via kameran
  • Extra vidvinkeleffekt
  • Arca Swiss-kompatibel avtagbar stativfot

Levereras med

  • Metabones Canon EF till Micro 4/3 T CINE Speed Booster Ultra 0,71x
  • Främre- och bakre objektivlock

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.