Shoulderpod H1 - handle

Shoulderpod H1 - handle

H1 - handle

Artikelnummer: 1035415
WebblagerFinns i webblager
Butik:
179 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
H1-handtaget är vackert tillverkat i Sapeli-trä och dess ergonomiska design ger ett bekvämt och naturligt grepp. Den övre änden inkluderar en 1/4"-20 standard metallskruv för att fästa Shoulderpod G1-greppet och den nedre delen inkluderar en hona 1/4"-20 metallinsats som är kompatibel med alla foto-videostativ och riggar.

Levereras med

  • Shoulderpod H1 Handle


 
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.