Aputure LED-belysning Amaran AL-F7
Aputure LED-belysning Amaran AL-F7
Aputure LED-belysning Amaran AL-F7
Aputure LED-belysning Amaran AL-F7
Aputure LED-belysning Amaran AL-F7
Aputure LED-belysning Amaran AL-F7
Aputure LED-belysning Amaran AL-F7
Artikelnummer: 1039124

Aputure LED-belysning Amaran AL-F7

Kraftfull kameramonterad LED-lampa med stöd för flera olika strömkällor

Webblager
Finns i webblager
Butikslager:
 • Kraftfull LED-belysning för montering på kamera, stativ eller hålla i handen
 • Strömförsörj via D-tap, USB-C och NP-F batteri
 • Variabel ljusstyrka och färgtemperatur mellan 3200–9500 kelvin
1 390 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Kraftfull kameramonterad LED-lampa med stöd för flera olika strömkällor

Aputure Amaran AL-F7 erbjuder funktioner som steglös ljusstyrka ända ner till 1% styrka (8 lux vid 0,5m i 3200k) vilket gör det möjligt att få ljuset exakt. Lampan är kompakt och passar perfekt att montera på kameran, men kan givetvis även användas på stativ. AL-F7 kan strömförsörjas både via D-Tap, USB-C eller med vanlig Sony NP-F batterier.

Fördelar

 • Variabel ljusstyrka i 8.3 bländarsteg
 • Ställbar ljustemperatur mellan 3500 - 9500 kelvin
 • Strömförsörj via D-tap, USB-C och NP-F batteri
 • Kompakt storlek

Variabel ljusstyrka motsvarande 8.3 f-steg

Tack vare möjligheten att ställa in en väldigt låg minsta effekt så har Aputure Amaran F7 ett effektspann över 8.3 bländarsteg vilket ger dig möjligheten att finjustera ljuset och få exakt den mängd ljus du behöver. Den låga minsta effekten på en endast 8 lux vid 0,5m i 3500k gör det möjligt att skapa väldigt subtila ljussättningar med hög noggrannhet, även i dunkla och mörka miljöer. I andra änden på ljusstyrkan har F7 en väldigt hög maxeffekt på 5500 lux vid 0,5m i 5500k.

Variabel färgtemperatur för anpassa belysningen till omgivningen

Amaran Al-F7 har ett brett spann på färgtemperaturen, från 3500k ändra till 9500k, vilket ger dig en god möjlighet att färgmatcha lampan mot andra ljuskällor eller använda färgtemperaturen för att skapa effekter och känslor i din film eller bilder.

Strömförsörj via D-tap, USB-C eller NP-F batteri

Använd D-Tap eller USB-C för att strömförsörja din Amaran F7. Tack vare flera olika anslutningar kan du använda både en PowerBank eller ett vanligt Sony NP-F. Displayen ger dig information om hur mycket batteri som är kvar. Batteritiden är ca 3 timmar på 100% effekt med ett Sony NP-F970-batteri. Maxeffekten kan variera vid användning av USB-C, beroende på strömkällan.

Kompakt storlek och display som ger dig akuellt status

Den kompakta storleken gör det lätt att montera Aputure Amaran AL-F7 på en kamera men det går även bra att montera lampan på till exempel ett belysningsstativ eller hålla i handen. På lampans baksida finns en display som ger dig information om effekt i %, aktuell färgtemperatur i K och batteristatus. En On/Off-switch och ett kombinera vridreglage för ljusstyrka och färgtemperatur gör det lätt att ställa in lampan.

Levereras med

 • Aputure Amaran AL-F7
 • USB-kabel
 • Kulled
 • 2x diffusor
 • Väska
 • Manual & garantikort

OBS! Batterier och laddare ingår ej!

 

 

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.