Garmin Fenix 6 Pro Black
Garmin Fenix 6 Pro Black
Garmin Fenix 6 Pro Black
Garmin Fenix 6 Pro Black
Garmin Fenix 6 Pro Black
Garmin Fenix 6 Pro Black
Garmin Fenix 6 Pro Black
Garmin Fenix 6 Pro Black
Garmin Fenix 6 Pro Black
Garmin Fenix 6 Pro Black
Garmin Fenix 6 Pro Black
Garmin Fenix 6 Pro Black

Garmin Fenix 6 Pro Black

Smartwatch som hjälper dig prestera bättre

Artikelnummer: 1051037
WebblagerBeställd, okänd leveranstid
Butik:
 • 1,3" skärm med Gorilla Glas 3
 • Upp till 14 dagars batteritid
 • GPS, barometisk höjdmätare, pulsmätare & kompass
 • För både iPhone & Android
 • Lyssna på musik utan mobiltelefon*
 • Geotagga dina foton
5 490 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Garmin Fenix 6 Pro är mycket mer än en klocka. Den 1,3 tum stora urtavlan är en färgskärm där du kan svepa fram mängder av funktioner, bland andra förinlästa kartor, träningsappar, GPS för geotaggning, läsa meddelanden från telefonen och se din puls. Denna robusta och tåliga multisportklocka med GPS gör det lättare att anta dina utmaningar i löparspåret, skidbacken eller vilken sport du föredrar – samtidigt som klockan underlättar din vardag genom att vara en direktlänk till din smartphone. Garmin Fenix 6 Pro ansluts via Bluetooth och fungerar ihop med både iPhone och Android-mobiler.

Fördelar Garmin Fenix 6 Pro

 • Rund urtavla med 1,3" LCD-skärm, täckt av reptåligt Corning Gorilla Glass 3
 • Färgskärm som är läsbar i solljus
 • Hölje i fiberförstärkt polymer med bakre skydd av metall
 • 22 mm brett silikonarmband med Quickfit-byte ingår
 • Fysiska knappar för att styra klockan
 • Skyddsklassad enligt 10 ATM och klarar tryck motsvarande ett djup på 100 meter – lämplig för stänk, regn eller snö, dusch, simning, dyka i vattnet, snorkla, vattensporter i hög hastighet
 • Batteritid smartwatch-läge ~ 14 dagar, GPS-läge ~ 36 timmar, GPS-läge för expedition ~28 dagar, GPS och musik ~10 timmar, maxbatteri GPS-läge ~72 timmar, batterisparläge ~ 48 dagar
 • Fjärrstyr mobilkameran via klockan*
 • GPS / GLONASS / GALILEO med stöd för multi-GNSS för bättre navigering i krävande miljöer
 • Höjdmätare med höjddata, barometer för väderövervakning och treaxlad elektronisk kompass
 • Smartaviseringar från din smartphone - läs meddelanden, e-mail och se vem som ringer
 • Personalisera din klocka genom att hämta appar, widgets och urtavlor med mera tack vare Garmin Connect IQ
 • Pulsmätning vid handleden
 • Lyssna på musik utan mobil tack vare 32 GB internlagring
 • Garmin Pay - betala direkt med klockan via kontaktlös betalningslösning
 • Aktivitetsspårning med inbyggda sportappar, coachning och animerade träningspass på skärmen
 • Sömn- och stressregistrering

Smartwatch tillverkad med förstklassiga material i hög kvalitet

En klocka sitter på armen dygnet runt och Garmin har tillverkat Fenix-serien för att den ska kunna hänga med i ur och skur. Trots förstklassiga materialval med hållbara och tåliga yttre delar för att få en slitstark och robust smartwatch, har Fenix 6 Pro ändå en sofistikerad design som passar lika bra på gymmet som på middagsbjudningar och bröllop. Själva klockan utgörs av en infattning i rostfritt stål och skärmen täcks av reptåligt Gorillaglas. Konstruktionen har testats enligt amerikansk militärstandarder för värme-, stöt- och vattentålighet och klarar vattenklassningen 10 ATM som innebär att klockan klarar ett tryck som motsvarar ett djup på 100 meter. Du kan lugnt behålla klockan på under simturen med andra ord.

Avancerad GPS-spårning

Fenix 6 Pro är tillverkad av Garmin som gjort sig kända för dina GPS'er och navigeringssystem, så du kan lita på kvalitet i GPS-spårningen. Denna smartwatch har inbyggd GPS med stöd för multi-GNSS som ger åtkomst till flera globala nätverkssatellitsystem (GPS, GLONASS och Galileo) för att hjälpa dig att navigera i mer krävande miljöer än med enbart GPS. Se kartan i displayen och få turn-by-turn röstguidning som meddelar dig i förväg för nästa sväng så det blir enkelt att följa en rutt, eller ange en sträcka som du vill gå eller köra, och få föreslagna rutter som tar dig tillbaka till startpunkten – perfekt för rese- och naturfotografer, men kan vara lika användbart i storstadsjobb.

Kartorna i din Garmin smartwatch innehåller information om landmärken, delstatsparker och nationalparker, campingplatser, sjösättningsplatser, historiska platser, floder, lednamn med mera. Närbelägna platser visas på en förenklad bild, vilket ger dig ökad kännedom om obekanta miljöer. Dataöverlagringar på kartan ger viktig information så att du inte behöver byta skärmbild under en aktivitet.

Trendline™-ruttdragning efter popularitet hjälper dig att hitta de bästa lokala stigarna. Trendline använder data från andra Garmin-användare för att hjälpa dig hitta de bästa lederna och rutterna vilket är en extra trygghet när du befinner dig i ett obekant område.

Garmin Fenix 6 Pro är en smartwatch med lång batteritid

Geotaggning av dina fotografier

Den inbyggda GPS-mottagare kan hjälpa dig som fotograf på fler sätt än bara att hitta nya smultronställen och att komma rätt – du kan även få detaljerad spårningsdata på dina fotopromenader, bröllopsfotograferingar och hela film- och fotoresor – för alla dina kameror. Oavsett om du försöker spåra dina äventyr på en karta eller ange bildtextinformation i bildens metadata hjälper det dig att veta exakt var ett foto togs. Istället för att veta att du fotograferat en "gravplats utanför Rom", "en handelsmarknad i Vietnam" eller "vacker bro över ån" så kan du få ett exakt GPS-spår som kan användas för geotaggning av dina bilder.

GPS-funktionen skapar också möjligheter att använda den platsinformationen på andra sätt såsom realtidsuppdatering, solens platsspecifika upp- och nedgångstider och till och med månfaser. Genom tredjepartsappar kan du också lägga till saker som information om flera tidszoner och månuppgångs- och måntider.

Lång batteritid med expeditionsläge

Fenix 6 Pro har ett inbyggt, uppladdningsbart litiumbatteri som varar upp till två veckor i smartwatch-läge med normalt användade eller upp till 36 timmar i GPS-läget. Vill du samtidigt lyssna på musik med GPS aktiverad kan du räkna med cirka 10 timmars användning. Ett energisparande batterisparläge gör att du klarar dig i över en månad – upp till 48 dagar – på en enda laddning. Dessutom har Fenix 6 Pro expeditionsläge så du kan vandra långa sträckor mellan uppladdningarna. Expeditionsläget har GPS-referens med ultralåg förbrukning som varar i upp till 28 dagar.

Håll koll på mobilen

Med smartaviseringar får du notiser från din smartphone direkt till handleden; läs meddelanden, e-post, se vem som ringer och få larm och kalenderaviseringar utan att behöva plocka upp telefonen ur fickan eller kameraväskan. Garmin Fenix 6S Pro paras ihop med smarphones via Bluetooth och är kompatibel både med iPhone och Android-mobiler. I Garmin Connect-appen i mobilen kan du ställa in precis vilka aviseringar du vill få till klockan.

Garmin Fenix 6 Pro är vattentät och tar emot notiser från din mobiltelefon

Styr mobilkameran med klockan

Via tredjepartsappar som du laddar ner till fenix 6 Pro kan du fjärrstyra mobilkameran på Android-mobiler. Det gör att du kan se kameralinsens vy direkt på handleden och på så sätt kan komponerar din bild korrekt. Det är särskilt praktiskt om du vill ta kort i en vinkel där du har svårt att se skärmen på mobilen – kanske högt över huvudet, på selfiestick eller stativ eller lågt ner över marken. Komponera, tryck av eller starta en videoinspelning direkt från klockskärmen.

Lyssna på musik utan mobil

Vill du ge dig ut utan mobilen men ändå fylla hörlurarna med musik? Inga problem. Ta med dig dina favoritspellistor vart du än går. Du kan enkelt hämta låtar från ditt Spotify®-, Deezer- eller Amazon Music-konto (kan kräva abonnemang) och spara på klockans 32 GB internlagringsminne. Använd trådlösa hörlurar (säljs separat) så kan du lyssna på din musik även utan telefon. 
* Spotify har alltid varit tillgängligt på telefonen, datorn och surfplattan. Nu kan du även komma åt det på en kompatibel Garmin-klocka med Spotify Premium (abonnemangskostnad tillkommer).

Garmin Pay

Garmin Pay är Garmin egen betallösning som innebär kontaktlös betalning med nästan alla betalterminaler och fungerar med majoriteten av banker i Sverige. Det innebär ett enkelt och smidigt sätt att handla genom att betala med klockan utan att rota efter betalkort i fickan.

Levereras med

 • fēnix 6 Pro
 • Laddnings-/datakabel
 • Dokumentation
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.