Garmin Fenix 6S Pro Rosegold/White
Garmin Fenix 6S Pro Rosegold/White
Garmin Fenix 6S Pro Rosegold/White
Garmin Fenix 6S Pro Rosegold/White
Garmin Fenix 6S Pro Rosegold/White
Garmin Fenix 6S Pro Rosegold/White
Garmin Fenix 6S Pro Rosegold/White
Garmin Fenix 6S Pro Rosegold/White
Garmin Fenix 6S Pro Rosegold/White
Garmin Fenix 6S Pro Rosegold/White
Garmin Fenix 6S Pro Rosegold/White
Garmin Fenix 6S Pro Rosegold/White
Garmin Fenix 6S Pro Rosegold/White
Garmin Fenix 6S Pro Rosegold/White
Artikelnummer: 1051079

Garmin Fenix 6S Pro Rosegold/White

Maxad smartwatch i roseguld för en smartare vardag

Webblager
Finns i webblager
Butikslager:
 • 1,2" färgpekskärm med Gorilla-glas
 • Upp till 9 dagars batteritid
 • Geotagga dina foton

Välj färg

4 990 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Garmin fēnix® 6S Pro är en mångfunktionell multisportklocka som utrustats med alla funktioner och sensorer du möjligtvis kan behöva, och säkert lite till. När Fenix 6S Pro är ansluten till din smartphone har du en GPS, kompass, barometer och termometer på handleden som dessutom meddelar dig om inkommande samtal och meddelanden. Du får en klocka som förutom visar tiden även mäter din puls och spårar all din aktivitet och hjälper dig att prestera ännu bättre tack vare allt från vätskekontroll, återhämtningsrådgivare och dagliga förslag på träningspass. Fenix 6S Pro har en generös batteritid och avancerat kartläge via sin GPS som både kan tracka dina löprundor, men även vara en hjälp under fotograferingsjobb, till exempel för att geotagga dina bilder. 

Fördelar Garmin Fenix 6S Pro

 • Rund urtavla med 1,2" LCD-skärm, täckt av reptåligt Corning Gorilla Glass 3
 • Pekskärm i färg som är läsbar i solljus
 • Hölje i fiberförstärkt polymer med bakre skydd av metall
 • 20 mm brett silikonarmband med Quickfit-byte ingår
 • Skyddsklassad enligt 10 ATM och klarar tryck motsvarande ett djup på 100 meter – lämplig för stänk, regn eller snö, dusch, simning, dyka i vattnet, snorkla, vattensporter i hög hastighet
 • Batteritid smartwatch-läge ~ 9 dagar, GPS-läge ~ 25 timmar, GPS-läge för expedition ~20 dagar, GPS och musik ~6 timmar, maxbatteri GPS-läge ~50 timmar, batterisparläge ~ 34 dagar
 • Fjärrstyr mobilkameran via klockan*
 • GPS / GLONASS / GALILEO med stöd för multi-GNSS för bättre navigering i krävande miljöer
 • Höjdmätare med höjddata, barometer för väderövervakning och treaxlad elektronisk kompass
 • Smartaviseringar från din smartphone - läs meddelanden, e-mail och se vem som ringer
 • Personalisera din klocka genom att hämta appar, widgets och urtavlor med mera tack vare Garmin Connect IQ
 • Pulsmätning vid handleden
 • Lyssna på musik utan mobil tack vare 32 GB internlagring
 • Garmin Pay - betala direkt med klockan via kontaktlös betalningslösning
 • Aktivitetsspårning med inbyggda sportappar, coachning och animerade träningspass på skärmen
 • Sömn- och stressregistrering

Smartwatch med avancerad GPS-spårning

Fenix 6S Pro är tillverkad av Garmin som gjort sig kända för dina GPS'er och navigeringssystem, så du kan lita på kvalitet i GPS-spårningen. Denna smartwatch har inbyggd GPS med stöd för multi-GNSS som ger åtkomst till flera globala nätverkssatellitsystem (GPS, GLONASS och Galileo) för att hjälpa dig att navigera i mer krävande miljöer än med enbart GPS. Se kartan i displayen och få turn-by-turn röstguidning som meddelar dig i förväg för nästa sväng så det blir enkelt att följa en rutt, eller ange en sträcka som du vill gå eller köra, och få föreslagna rutter som tar dig tillbaka till startpunkten – perfekt för rese- och naturfotografer, men kan vara lika användbart i storstadsjobb.

Kartorna i din Garmin smartwatch innehåller information om landmärken, delstatsparker och nationalparker, campingplatser, sjösättningsplatser, historiska platser, floder, lednamn med mera. Närbelägna platser visas på en förenklad bild, vilket ger dig ökad kännedom om obekanta miljöer. Dataöverlagringar på kartan ger viktig information så att du inte behöver byta skärmbild under en aktivitet.

Trendline™-ruttdragning efter popularitet hjälper dig att hitta de bästa lokala stigarna. Trendline använder data från andra Garmin-användare för att hjälpa dig hitta de bästa lederna och rutterna vilket är en extra trygghet när du befinner dig i ett obekant område.

Garmin Fenix 6S Pro är en smartwatch med lång batteritid

Geotaggning av dina fotografier

Den inbyggda GPS-mottagare kan hjälpa dig som fotograf på fler sätt än bara att hitta nya smultronställen och att komma rätt – du kan även få detaljerad spårningsdata på dina fotopromenader, bröllopsfotograferingar och hela film- och fotoresor – för alla dina kameror. Oavsett om du försöker spåra dina äventyr på en karta eller ange bildtextinformation i bildens metadata hjälper det dig att veta exakt var ett foto togs. Istället för att veta att du fotograferat en "gravplats utanför Rom", "en handelsmarknad i Vietnam" eller "vacker bro över ån" så kan du få ett exakt GPS-spår som kan användas för geotaggning av dina bilder.

GPS-funktionen skapar också möjligheter att använda den platsinformationen på andra sätt såsom realtidsuppdatering, solens platsspecifika upp- och nedgångstider och till och med månfaser. Genom tredjepartsappar kan du också lägga till saker som information om flera tidszoner och månuppgångs- och måntider.

Lång batteritid med expeditionsläge

Klockan har inbyggt, uppladdningsbart litiumbatteri som ger upp till 9 dagars batteritid i smartwatch-läge, 6 timmar i GPS-läge med musik och upp till 34 dagar i batterisparläge. Dessutom har Fenix 6S Pro expeditionsläge så du kan vandra långa sträckor mellan uppladdningarna. Expeditionsläget har GPS-referens med ultralåg förbrukning som varar i flera veckor.

Håll koll på mobilen

Med smartaviseringar får du notiser från din smartphone direkt till handleden; läs meddelanden, e-post, se vem som ringer och få larm och kalenderaviseringar utan att behöva plocka upp telefonen ur fickan eller kameraväskan. Garmin Fenix 6S Pro paras ihop med smarphones via Bluetooth och är kompatibel både med iPhone och Android-mobiler. I Garmin Connect-appen i mobilen kan du ställa in precis vilka aviseringar du vill få till klockan.

Styr mobilkameran med klockan

Via tredjepartsappar som du laddar ner till fenix 6s Pro kan du fjärrstyra mobilkameran på Android-mobiler. Håll upp mobilen högt, lågt eller ställ upp på stativ och tryck av foton eller starta en videoinspelning direkt från klockskärmen.

Lyssna på musik utan mobil

Ingen telefon? Inga problem. Ta med dig dina favoritspellistor vart du än går. Du kan enkelt hämta låtar från ditt Spotify®-, Deezer- eller Amazon Music-konto (kan kräva abonnemang). Använd trådlösa hörlurar (säljs separat) så kan du lyssna på din musik även utan telefon.
* Spotify har alltid varit tillgängligt på telefonen, datorn och surfplattan. Nu kan du även komma åt det på en kompatibel Garmin-klocka med Spotify Premium (abonnemangskostnad tillkommer).

Garmin Pay

Garmin Pay är Garmin egen betallösning som innebär kontaktlös betalning med nästan alla betalterminaler och fungerar med majoriteten av banker i Sverige. Det innebär ett enkelt och smidigt sätt att handla genom att betala med klockan utan att rota efter betalkort i fickan.

Levereras med

 • fēnix 6S Pro
 • Laddnings-/datakabel
 • Dokumentation
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.