Vattentät och redo för äventyr

Nikon Coolpix W150 blå

Artikelnummer: 1044736
  • Vattentät och redo för äventyr
  • Lätt att hantera
  • Flera coola färger

Välj färg

1 790 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Coolpix W150 blå
Minneskort Secure Digital 32GB SDHC Extreme 90MB/s
Bordsstativ PP1
2 118 SEK

Vattentät och redo för äventyr

W150 är en vattentät och tålig kompaktkamera utformad för de mindre äventyrarna. Med sina enkla menyer och stora knappar passar kameran utmärkt för barn på semestern. Kameran är vattentät så du kan fotografera under vatten och har Snapbridge för överföring av bilder till telefonen. Det finns också flera häftiga inbyggda effekter för bilderna.

Fördelar:

  • Vattentät, stöttålig, köldtålig, dammtät
  • Snapbridge
  • Väldigt enkel hantering
  • Inbyggda effekter

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.