Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Filter Protector Pro Nano HUC 105 mm

NiSi Filter Protector Pro Nano HUC 105 mm

Artikelnummer: 1031175
2 390 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Filter Protector Pro Nano HUC 105 mm
Linsrengöring Wet & Dry 10-pack
Putsduk mikrofiber large
2 639 SEK
Filter Protector Pro Nano HUC 105 mm
Blåsbälg Dust-Free Air Blower svart
Putsduk Photo Microklear Cloth
2 748 SEK

NiSi Filter Protector Pro Nano HUC 105 mm

Supertunt skyddsfilter från NiSi, som skyddar din frontlins från smuts och stötar. Detta filter är konstruerat av tunt glas i högsta kvalitet, med nanobeläggning på båda sidor som låter 99,3% av ljuset passera. Ramen är av aluminium och endast 5,2 mm tjock. Det högkvalitativa glaset och dess beläggning hjälper också till att minimera vinjettering på dina vidvinkelobjektiv.

Fördelar:

  • Supertunt glas med nanobeläggning
  • Tunn aluminiumram
  • Minimerar vinjettering
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.