Polarisationsfilter PL för DJI Mavic 2 Pro

NiSi Polarisationsfilter PL för DJI Mavic 2 Pro

Artikelnummer: 1042116
  • Väger endast 1,5g
  • Tillverkat av optiskt glas av hög kvalitet
  • Filtret är anpassat för DJI Mavic 2 Pro och klarar startkalibreringen av kameran
349 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Polarisationsfilter PL för DJI Mavic 2 Pro

Polarisationsfilter till DJI Mavic 2 Pro som endast väger 1,5g och är tillverkat i optiskt glas av hög kvalitet. NiSi:s filter är fria från färgstick och behandlade med nano-beläggningar som är vattenavstötande och gör dem lätta att rengöra. Detta filter är anpassat för DJI Mavic 2 Pro och klarar startkalibreringen av kameran.

NiSi:s polarisationsfilter till Mavic 2 Pro hjälper dig att reducera reflektioner och hjälper dig att få en mer balanserad video vid filmning av t.ex. vatten eller andra reflekterande ytor.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.