Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Arm medium 231 mm 1/4" till 1/4"

Noga Arm medium 231 mm 1/4" till 1/4"

Artikelnummer: 1023447
1 295 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Noga arm (medium)
En 3-ledad flexibel arm (förbättrad konstruktion) som kan positioneras i valfri vinkel och sen låsas. Den centrala låsmekanismen låser alla tre led samtidigt. Montera t.ex. din monitor eller kameralampa säkert på kameran.

Användningsområden är många:

  • Monitor: Placera monitorn på en film- eller videokamera via armen. Vinkla den för den korrekta ergonomiska placering eller för den optimala insynsvinkel som är kritisk för just denna typ av monitorer. Höj, sänk, tilta, panorera, vinkla och lås med ett grepp.
  • Kameralampa: Armen möjliggör en alternativ placering av kameraplacering och därmed att bemästra skuggan som aldrig för! Placera lampan lågt, högt eller långt ut till sidan.
  • Använd armen för att hålla en reflexskärm och skapa enkelt indirekt belysning (bounce)
  • Placering av s.k. French Flag för att förhindra ljusinsläpp in i objektivet
  • Placering av olika produkter eller verktyg
  • Valet är ditt och placeringen är fri!

Max längd 231 mm, min längd ca 110 mm (utan kamerasko).
Egenvikt 311 g. Max belastning: 4,5 kg
Med 1/4'' skruv med fingermutter på båda ändarna.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.