Sigma 70mm f/2,8 DG Macro Art till L-mount
Artikelnummer: 1043381

Sigma 70mm f/2,8 DG Macro Art till L-mount

Ljusstarkt makroobjektiv i Sigmas Art-serie

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
  • Tillverkad för maximal skärpa
  • Snabb omkoppling för manuell fokus
  • Tätning mot kamerahus
6 190 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Sigma 70mm f/2,8 DG Macro Art är ett mångsidigt objektiv för fler olika typer av bilder. Närgränsen gör det till ett självklart objektiv för att fotografera riktigt små motiv på nära håll, såsom smycken, blommor och andra detaljer. Men objektivet kan även användas till porträtt och vissa typer av sport och landskapsbilder. Den höga ljusstyrkan har möjlighet att ge dig både kort skärpedjup och korta slutartiden och den optiska kvaliteten ger dig en bra skärpa över hela bildytan.

Fördelar:

  • Tillverkad för maximal skärpa
  • Snabb omkoppling för manuell fokus
  • Tätning mot kamerahus
  • Rundade bländablad

Tillverkad för maximal skärpa

Objektivet är tillverkat för att leverera maximal bildkvalitet över hela bildytan, oavsett fokuseringsavstånd. Objektivet är tillverkat med 13 linselement i 10 grupper och har en maximal förstoringsgrad på skala 1:1, vilket innebär att motiven avbildas i samma storlek på sensorn som i verkligheten och ger på så vis tillgång till små detaljer i bilden.

Snabb omkoppling för manuell fokus

Autofokusmotorn låter dig ta över skärpeinställningen manuellt utan att du behöver koppla om någon knapp. Detta gör att du snabbt kan ställa skärpan manuellt för att maximera kontrollen, något som är viktigt vid fotografering med riktigt kort skärpedjup.

Tätning mot kamerahus

Objektivet har en tätning mot kamerahuset som motverkar att fukt tränger in i kamerahuset.

Rundade bländarblad

Med 9 stycken bländarblad med avrundad design får du fin och mjuk bakgrundsoskärpa.

Levereras med:

  • Främre och bakre objektivlock
  • Motljusskydd LH708-1
  • Mjuk transportväska LS-576L
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.