Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kameraväska Everyday Sling 10L svart

Peak Design Kameraväska Everyday Sling 10L svart

Artikelnummer: 1036526
  • Expanderbart fack på väskans framsida
  • Origamiinspirerade avdelare som snabbt kan ändras till behovet för stunden
  • Kompressionsremmar för att bära till exempel ett stativ på utsidan
1 390 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Kameraväska Everyday Sling 10L svart
Red Whips 12-pack
Minneskortväska SD Pixel Pocket Rocket
1 708 SEK
Kameraväska Everyday Sling 10L svart
Väska för 2 DSLR-batterier
Väska Pee Wee Pixel Pocket Rocket
1 718 SEK

Everyday Sling 10L Svart

Slingväska med smarta lösningar och snabb åtkomst, som rymmer mycket när du behöver det.  Perfekt för alla dagar, både med och utan kamerautrustning.

Fördelar:

  • Expanderbar vid behov
  • Smarta avdelare
  • Sitter säkert på plats
  • Vädertätat tyg och blixtlås

Expanderbar vid behov

På framsidan av väskan finns ett fack som snabbt kan expanderas när det finns behov att få med lite extra grejer. Med två remmar kan du bära saker såsom stativ, paraply eller tjock tröja som inte får plats i väskan men också komprimera väskan när den inte är så fullastad.

Smarta avdelare

På insidan finns origami inspirerade avdelare som snabbt justeras efter just dina behov för stunden. Deras styva konstruktion med förvikningar gör dom lätta att justera, vika och anpassa.

Sitter säkert på plats

Med Peak Designs speciella spänne på bärremmen kan du snabbt spänna åt väskan när den måste sitta på plats och lossa remmen för att snabbt få fram väskan för åtkomst av utrustningen.

 

 

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.