Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Väska 1055cc HardBack

Peli Väska 1055cc HardBack

Artikelnummer: 321951
495 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Robust och vattentålig väska för läsplattor

Peli 1055CC Hardback erbjuder det senaste inom hårda väskor för läsplattor. Vattentät, enkel att öppna och krossäker, ser den till att skydda din läsplatta på bästa sätt. Passar de flesta läsplattor på 7 tum, bland annat iPad Mini.

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.