Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Väska 1610 utan inredning

Peli Väska 1610 utan inredning

Artikelnummer: 1007169
3 690 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Rymlig skyddsväska med utdragbart handtag

Peli 1610 Large Case erbjuder det senaste inom hårda skyddsväskor. Vattentät, enkel att öppna och krossäker, ser den till att skydda dina tillgångar på bästa sätt. Det utdragbara handtaget ger tillsammans med hjulen optimal rörlighet och flexibiltet. Alla låsmekanisker och haspar är gjorda i rostfritt stål, för maximal säkerhet.  

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.