CPO - XF IQ1 50 camera system with XF body

Phase One CPO - XF IQ1 50 camera system with XF body

Artikelnummer: 1030195
181 125 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Refurb Phase One XF med IQ1 50MP + 80/2,8LS

Detta är en Refurbished produkt. Den är återställd och kontrollerad av Phase One.

Detta paket består av:

  • XF kamerahus
  • Prismasökare
  • IQ1 50MP bakstycke
  • Schneider 80/2,8 LS

Phase One digitalt bakstycke IQ1 50MP

Med Phase One IQ bakstycken får du bilder av hög kvalitet. Bakstycket har ett dynamiskt omfång på hela 14 steg. Det är utrustat med en CMOS-sensor som gör det möjligt att fotografera ända upp till ISO 6400 samt att arbeta med högupplöst 25 f/s LiveView helt utan "laggningar".

Bakstycket är utrustad med en 3,2" högupplöst Retina pekskärm som gör det lätt att zooma, bläddra och navigera i menyer likt en smartphone eller surfplatta.

Levereras med Phase Ones programvara Capture One. En råkonverterare som har blivit branschstandard bland professionella fotografer.

Läs mer om kamerasystemet på Phase One's hemsida.

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.