Pinnacle Studio 26 Standard
Artikelnummer: 1057005

Pinnacle Studio 26 Standard

Videoredigeringsprogram för content creatorn

Webblager
Okänd leveranstid
Butikslager:
 • Videoredigering med pålitliga verktyg
 • MultiCam med upp till 2 kameror
 • Upp till 6 video- och ljudspår
649 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
En unik inkörsport till avancerad videoredigering med pålitliga verktyg, kreativa filter och en intuitiv arbetsyta designad just för Pinnacle Studio 26. Använd funktioner som skärminspelning, multicam-redigering, Stop Motion-animation och Keyframe-kontroll. Redigeringsprogrammet har allt du behöver för att omvandla dina videor till produktioner med imponerande resultat.

Fördelar

 • MultiCam med två kameror för flera vinklar
 • Split Screen video-läge
 • Färgkorrigering, LUT och filter
 • Specialeffekter för videor, rörlig grafik och 3D
 • Ta bort skakiga bilder med videostabilisering
 • Stop Motion-animation
 • Ta bort linsförvrängning med linskorrigering
 • Avancerad titelredigerare
 • Skapa effekter med Green screen
 • Experimentera med selektiv färg

Vad är nytt i Pinnacle Studio 26?

Corel har lyssnat på sina användare och Pinnacle Studio 26 är snabbare, bättre och mer effektivt än tidigare versioner. Upplev en bättre stabilitet, användarvänlighet och ett genomtänkt gränssnitt som underlättar ditt arbetsflöde och låter dig fokusera på det du gör bäst – skapa!

Gör din berättelse cinematisk

Välj vilken berättelse du vill berätta – oavsett om det är fantasy, dokumentär eller kärlekshistoria. Pinnacle Studio kan hjälpa dig att leverera ett proffsigt resultat med hjälp av unika funktioner och exakta kontroller.

Utöka dina färgmöjligheter

Med Pinnacle Studio 26 kan du justera vitbalansen, korrigera underexponerade scener och tillämpa omedelbara korrigeringar. Experimentera med selektiv färg för att markera ett specifikt objekt i din scen. Du kan också använda omedelbara färggraderingseffekter för att ändra stämningen i alla scener och uppnå kreativa förändringar med LUT-förinställningar.

Effekter och filter

Använd specialeffekter för att skapa stämningen i vilken scen som helst i din produktion – gör den lekfull, surrealistisk, dramatisk och mycket mer. Spela med 3D-objekt och effekter, inklusive nya Dolly Zoom Effect som gör det enkelt att zooma in och ut på ett specifikt objekt i din video medan resten av materialet förblir oförändrat.

Utforska rörlig grafik och effekter

För att göra ditt material extra intressant kan du skapa snabba eller långsamma effekter med Time Remapping. Det går också att lägga till rörelse och visuellt intresse med panorering och zoom. För att framhäva din rörelse på skärmen använder du Motion Blur-effekter.

Perspektiv och vinklar

Använd multicam för att fånga och redigera video över två kameror och på sätt visa en scen från olika perspektiv och med olika detaljer. Skärmindelning hjälper dig att enkelt spela in din skärm och blanda den sömlöst med webbkamerabilder och ljudöverlägg. På så sätt producerar du fängslande självstudier, videor eller webbseminarier. Ett perfekt verktyg vid vlogg, innehållskapande till dina sociala medier eller annan videoproduktion. Kombinera två eller flera handlingar filmade separat - på en skärm. Använd Split Screen video för att skapa reklamvideor eller jämförelsevideor, för att visa olika spelstrategier eller för att bättre illustrera någon av dina berättelser.

Avancerade ljudredigerare

Bemästra ditt ljud genom att tona in och ut ljud, stänga av och till och med koppla bort ljudet med bara några klick. Det avancerade inspelningsverktyget hjälper dig spela in din egen berättarröst och göra voiceover. Dessutom får du tillgång till royaltyfri musik och ljudeffekter för att ta videor till nästa nivå.

Jämför Studio 26 Standard och Studio 26 Ultimate här.

Levereras med

 • Pinnacle Studio 26 Standard – produktlicens 1 användare

Operativsystem: Windows 11, Windows 10, endast 64 bitar

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.