Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Transceiver FlexTT5 till Nikon

PocketWizard Transceiver FlexTT5 till Nikon

Artikelnummer: 310917
2 195 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Transceiver FlexTT5 till Nikon
N10-ACC
Softshield AC5
3 085 SEK
KAMPANJ
Köp 2st TT5 eller 1st TT5 + 1st TT1 och få 1st AC3 på köpet! Gäller både till Nikon och Canon.
2st Felx TT5 Transceiver + 1st AC3
1st Felx TT5 Transceiver + 1st MiniTT1 + 1st AC3 

Pocket Wizard Transceiver FlexTT5
PocketWizard FlexTT5 transceiver med inbyggd blixtsko och ControlTL firmware är det perfekta komplementet till TTL Nikon blixtar. MiniTT1 sändare eller annan FlexTT5 tranceiver öppnar en helt ny värld av frihet med trådlös blixt. FlexTT5 fungerar dessutom som mottagare vid fjärrutlösning av kamera via en
PocketWizard Plus eller en Multimax (Kablar till kamera köps separat).

FlexTT5 monteras på din kamera eller blixt med blixtsko och på stativ med en 3/8 gänga. Pocket Wizard ControlTL systemet tolkar TTL data och överför den via radiosignal. Systemet korrigerar för eventuella ändringar som gjort i kameran, oavsett om det är ISO, bländare, slutartid eller andra förändringar som påverkar exponeringen.

FlexTT5 har två kanalinställningar, C1 och C2. Båda kan programmeras till 20 ControlTL kanaler TTL fotografering, eller 32 standard kanaler för manuell blixtfotografering. FlexTT5 transceivers kan ställas in för 3 grupper A, B och C, vilket gör det enkelt att kontrollera dessa med AC3 Controller.

Med FlexTT5 får du glädje av Pocket Wizards HyberSync-teknologi som ger sig synkroniseringstider av upp till 1/500 sek med din studioblixt. Behöver du kortare synktider, ställer ControlTL-systemet automatiskt om till FP/High-Speed Sync läge när du ändrar slutartid på kameran. Därför kan du synkronisera hastigheter upp till 1/8000 sek.

Med Pocket Wizard Utilityprogram kan du via USB-porten konfiguera dina kanalinställningar och ange din hyper-sync-timing samt uppdatera din produkt till den senaste firmware.

FlexTT5 är utrustade med automatisk Transceiver Technology som gör det möjligt att automatiskt växla mellan sändande och mottagande.

 

 

 

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.