Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Makrolins till Hero 5 / Hero 6 Black

Polar Pro Makrolins till Hero 5 / Hero 6 Black

Artikelnummer: 1036196
399 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Polarpro makrolins till GoPro Hero 5 / Hero 6 Black

Makrolinsen till GoPro Hero 5/6 är designad för att fotografera och filma motiv på ett avstånd av 12-30cm från kameran. Med en +10 diopter justerar linsen kamerans fokuseringsavstånd och låter dig fånga närbilder med en blurrig bakgrund.

Fördelar:

  • Speciellt utvecklad för GoPro Hero 5/6
  • Glasoptik
  • Enkel installation utan verktyg

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.