Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Blixtgenerator D4 2400 Air

Profoto Blixtgenerator D4 2400 Air

Artikelnummer: 317042
89 690 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
D4 Air generatorer är den perfekta kombinationen av digital precision och mångsidighet med analog styrning och tillförlitlighet. Detta ger dig de enorma möjligheter datateknik och den logiska hanteringen av ett klassiskt instrument.

Hög effekt, stabilitet, konstant färgtemperatur och färgspektrum garanterar exakta och repeterbara resultat med högupplösta digitala kameror och bakstycken. D4 generatorer växer med dina krav. De passar till alla typer av fotografi som stilleben, interiör, människor och produkbilder.

Fyra asymmetriska utgångar tillåta användning av fyra blixthuvuden på en generator med individuell kontroll - detta innebär många arbetstillfällen kan göras med bara en D4 Air. Den integrerade Air-modulen erbjuder en snabb och pålitlig radio synk och tillåter direkt kontroll över alla inställningar via ett Air Remote transceiver eller Profoto s Studio (Mac och PC).

Den unika ergonomiska designen kombinerar den positiva känslan av mekaniska rattar och switchar med precisionen från elektronisk teknik. Denna kombination möjliggör exakt kontroll i 1/10 bländarsteg, alla med digitalt styrda steg, vilket säkerställer att blixt och färgtemperatur förblir konsekvent varje gång.

Levereras med:
Synkkabel, Strömkabel, Profoto Studio Software, Användarhandbok
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.