Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Vidvinkellins DCR-732 0,72x

Raynox Vidvinkellins DCR-732 0,72x

Artikelnummer: 555162

Med denna vidvinkellins får du cirka 37% vidare bild - perfekt när du fotograferar landskap och interiör. Distortionen är dessutom endast på -9,9%.

990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Raynox Vidvinkellins DCR-732 0,72x 
Raynox DCR-732 är en vidvinkellins som passar till digitala kameror och videokameror. Linsen har en omvandlingsfaktor på 0,7x vilket innebär att du får cirka 37% vidare bild - perfekt när du fotograferar landskap och interiör. Distortionen är dessutom endast på -9,9%.

Samtliga linselement på Raynox DCR-732 är antireflexbehandlade och av typen High Index Optical Glass och eftersom linsen inte har några mekaniska delar sker heller ingen reducering av mängden infallande ljus.

Den bakre gängan på linsen är 52 mm och kan anslutas direkt på objektiv med 52 mm filtergänga. I förpackningen medföljer även stepringar så att du kan montera linsen på objektiv med 37, 43, och 46 mm filtergänga.

Levereras med:

  • Lins DCR-732
  • Linsskydd x2
  • Stepringar till 37, 43 och 46 mm
  • Enkel väska
  • Engelsk manual
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.