i-XY Stereomikrofon för iPhone/iPad

Røde i-XY Stereomikrofon för iPhone/iPad

Artikelnummer: 1015604
1 795 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Røde i-XY Stereomikrofon för iPhone/iPad

i-XY är en mycket smidig mikrofon att använda tillsammans med iPhone och iPad och ger dig möjlighet till inspelning i 24-bit/96kHz. i-XY består av två kondensatorkapslar som ger dig ett härligt stereoljud. Det medföljande vindskyddet är perfekt för utemiljö när du vill ta bort vindbrus och puffskyddet är bra vid inspelning av tal för att ta bort vindpuffar.Micken passar bra för musikinspelningar, intervjuer, ljudupptagning vid film och mer därtill. Mikrofonen är anpassad för Appleprodukter med Lightninganslutning.

Levereras med

  • i-XY
  • Vindskydd
  • Väska

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.