Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Stativ EFP 2 CF

Sachtler Stativ EFP 2 CF

Artikelnummer: 1002609
  • Klarar upp till 95 kilo belastning
  • Kolfiberkonstruktion som håller i många år framöver
  • Maxhöjd på 161 cm och 150 mm skål
19 450 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Detta stativ fälls ut i två steg, har en 150 mm skål och klarar av upp till hela 95 kilo belastning. Stativet väger 4,1 kilo och kan användas mellan 58 cm till 161 cm höjd. Konstruktion i kolfiber och enkla snäpplås. Detta stativ kommer hålla i många år framöver och kommer vara en pålitig del av din utrustning.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.