Samsung 980 PRO 1TB M.2 NVMe SSD Heatsink
Samsung 980 PRO 1TB M.2 NVMe SSD Heatsink
Samsung 980 PRO 1TB M.2 NVMe SSD Heatsink
Samsung 980 PRO 1TB M.2 NVMe SSD Heatsink
Samsung 980 PRO 1TB M.2 NVMe SSD Heatsink
Artikelnummer: 1054340

Samsung 980 PRO 1TB M.2 NVMe SSD Heatsink

Intern SSD-lagring med kylfläns, 1TB

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
  • Kylfläns för effektiv värmeavledning och maximerad prestanda
  • Drivs av V-NAND-teknik
  • Överföringshastighet upp till 7000MB/s

Välj minnesstorlek

2 190 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Samsung PCIe 4.0 NVMe SSD 980 PRO ger din datorprestanda en ny nivå. Tack vare PCIe 4.0-gränssnittet ger 980 PRO dubbelt så hög dataöverföringshastighet som PCIe 3.0 och är samtidigt bakåtkompatibel med PCIe 3.0 för ökad flexibilitet. Den inbyggda kylflänsen ökar energieffektiviteten och värmeavledningen för att maximera ditt kreativa skapande och spelupplevelse.

Fördelar

  • Specialutvecklade Elpis-kontroller för PCIe 4.0 SSD
  • Upp till 7000MB/s sekventiell läshastighet och 5000MB/s skrivhastighet
  • Effektiv värmereglering

Maximerad hastighet

980 PRO med kylfläns är optimerad för hög hastighet och drivs av Samsungs specialutvecklade Elpis-kontroller för PCIe 4.0 SSD. Den har en hatighet på upp till 7 000 MB/s vilket är två gånger snabbare än PCIe 3.0 SSD och 12,7 gånger snabbare än SATA SSD.

Högpresterande värme reglering med kylfläns

För att kunna prestera optimalt på höga hastigheter krävs det att SSD-enheter har en högpresterande värmereglering. 980 PRO har en nickelbeläggning för att hjälpa till att reglera värmenivån och även en värmeavledningsplatta för att ge effektiv värmereglering av NAND-kretsen. 980 PRO:s kylfläns ger en effektiv värmereglering och använder beprövad SSD-teknik för datacenter för att avleda värme vid exempelvis högpresterande gaming på de flesta konsoler och PC-system.

Skapande, design och gaming

Med denna disk får gamers, teknikfantaster och designers glädje av effektiv värmeavledning, hög bandbredd och kontinuerlig prestanda för krävande program. Spel laddas snabbt för mer speltid och kortare väntetider och smart värmehantering minskar störande fläktljud.

Passar både laptop och stationär

980 PRO har en kompakt M.2 2280 formfaktor som enkelt kan anslutas till stationära och bärbara datorer för maximal flexibilitet. Enheten är lämplig för att bygga högpresterande datorsystem tack vare dess optimerade energieffektivitet.

Levereras med 

  • Samsung 980 PRO M.2 NVMe SSD Heatsink
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.