Satechi MacBook Accessories kit
Satechi MacBook Accessories kit
Satechi MacBook Accessories kit
Satechi MacBook Accessories kit
Satechi MacBook Accessories kit
Artikelnummer: 1057466

Satechi MacBook Accessories kit

Tillbehörspaket för MacBook

Webblager
Okänd leveranstid
Butikslager:
 • Laptop-ställ med justerbar höjd
 • Mus och tangentbord med command-knapp
 • USB-C-hub med många portar
2 890 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Tillbehörspaket till MacBook med laptop-ställ, USB-C-hub och mus och tangentbord. Perfekt för dig som vill koppla din MacBook till din externa skärm i hemmakontoret. Musen och tangentbordet är anpassat specifikt för Mac med den unika command-knappen. USB-C-hub har gott om portar inklusive läsare för SD- och Micro-SD-kort samt ethernet-kabel. Det snygga laptop-stället i aluminium gör att laptopen hamnar i ditt synfält och sparar dig plats på skrivbordet.

Fördelar

 • Ergonomiskt stativ med justerbar höjd och vinkel
 • Silikonkuddar som förhindrar att stativet rör sig och att laptopen glider av
 • USB-hub med 60W Power Delivery
 • Tangentbord med usterbara bakgrundsbelysta tangenter
 • Utökad tangentbordslayout med en numerisk del
 • MacOS-funktionstangenter
 • Mus och tangentbord med USB-C-laddning

Alogic Elite Adjustable Laptop Riser

Ergonomiskt laptopstativ från Alogic som är höj- och sänkbart. Laptopstativet är designat för att passa till Macbooks och fungerar lika bra med andra laptops. Skydda din nacke från trötthet och skador genom en bra ergonomisk hållning vid många timmar framför datorn. Tillverkat i tålig aluminium som ger en längre livslängd vid dagligt slitage. Med silikonkuddarna under och runt stativet glider din laptop inte av och det står stadigt på plats med bra grepp på skrivbordet.

Satechi USB-C Slim Multiport Ethernet Adapter

En ultraportabel USB-C-hubb där du får en sömlös kombination av sju portar i en kompakt enhet. Gigabit Ethernet, 4K HDMI (60Hz) och USB-C med stöd för strömförsörjning är bara några av de portar som gör det enkelt för dig att ansluta all din utrustning. Den har en enkel plug and play-design och stilren aluminiumfinish. Ta med din arbetsyta när du är på språng eller få ett välstädat och stilrent skrivbord hemma eller på kontoret.

Satechi X3

Oavsett om du arbetar på kontoret eller hemmma är Satechi X3 det självklara valet till din moderna arbetsplats. Det är ett trådlöst och bakgrundsbelyst Bluetooth-tangentbord som är utformat för Mac-användare med kortkommandon som är optimerade för Apple-enheter. Det har en utökad layout med ett numeriskt tangentbord och möjlighet att ansluta upp till fyra enheter via Bluetooth. Allt detta förpackat i en ultratunn, stilren och minimalistisk design.

Satechi M1

Satechi M1 trådlösa mus är en modern mus med ergonomisk design och är helt trådlös via Bluetooth. Den har en räckvidd upp till 10 meter med optiska sensorer som öppnar upp för att enkelt ha kontroll över din enhet på distans. USB-C-porten gör laddning av musen enkel och en USB-C till USB-A-kabel medföljer.

Levereras med

 • Alogic Elite Adjustable Laptop Riser
  • Bruksanvisning
 • Satechi USB-C Slim Multiport Ethernet Adapter
 • Satechi X3 Wireless Keyboard
  • USB-C laddningskabel
 • Satechi M1 Bluetooth-mus
  • USB-C till USB-A-kabel
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn