Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Undervattenshus MDX-D7100 till D7100/D7200

Sea & sea Undervattenshus MDX-D7100 till D7100/D7200

Artikelnummer: 1008601
26 900 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Sea & Sea MDX-D7100

Undervattenshus till din Nikon D7100 och D7200. Varje detalj i huset är precisionsbearbetade och nästan alla funktioner i kameran kan användas under vatten (BKT, Skärpedjupsgranskning och funktions-knappen är ej tillgängliga). Multikontrollen används på samma sätt som utan UV-hus och nås smidigt med tummen. Huset klarar 100 meters djup och är kompatibel med både VF180 1,2x och VF45 1,2x sökare.

Fördelar

  • Fiberoptisk anslutning
  • Kompatibel med YS Converter/N 5-pin TTL-konverter
  • Byt port och objektiv utan att öppna UV-huset

MDX-D7100 har två stycken fiberoptiska anslutningar. Det går att använda kamerans interna blixt för att trigga externa undervattensblixtar, men det ger ingen TTL-automatik. För TTL funktion behövs Sea&sea YS Converter/N

Portlåset sitter åtkomligt på utsidan av UV-huset, så du behöver inte öppna hela huset för att byta port och kameraobjektiv.

 

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.