Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Undervattenshus MDX-D810 till Nikon D810

Sea & sea Undervattenshus MDX-D810 till Nikon D810

Artikelnummer: 1027535
28 950 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Sea & Sea MDX-D810

Undervattenshus till din Nikon D810Varje detalj i huset är precisionsbearbetade och nästan alla funktioner i kameran kan användas under vatten. Multikontrollen används på samma sätt som utan UV-hus och nås smidigt med tummen. Huset klarar 100 meters djup och är kompatibel med både VF180 1,2x och VF45 1,2x sökare. Huvudkontrollerna är självlysande i mörka miljöer.

Fördelar

  • Fiberoptisk anslutning
  • Kompatibel med YS Converter/N1

MDX-D810 har två stycken fiberoptiska anslutningar. Det går att använda kamerans interna blixt för att trigga externa undervattensblixtar, men det ger ingen TTL-automatik. För TTL funktion behövs Sea&sea YS Converter/N1

Den främre och bakre inmatningsratten samt matningslägesratten och dioptrin har en fjäder som ger säker och exakt kontroll av kameran igenom huset.

 

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.