Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

YS-D2 Undervattensblixt UN Arm Medium-kit

Sea & sea YS-D2 Undervattensblixt UN Arm Medium-kit

Artikelnummer: 1032964
7 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Sea & Sea YS-D2 Undervattensblixt UN Arm Medium-kit

Paket med Sea&Sea YS-D2 undervattensblixt och UN-armar.

Fördelar:

 • Belysta reglage
 • Ledtal 32
 • Effektreglage
 • 1.5s uppladdningstid
 • Hjälplampa

YS-D2 är en professionell blixt för undervattensbruk. Reglagen på blixten är belysta och ändrar färg beroende på vilket läge blixten är inställ på, vilket både ger en tydlig indikation på blixtens inställning och tydlig avläsning av inställningarna i dålig ljus. Vid ISO 100 är ledtalet 32 och uppladdningstiden är endast 1.5s. Det går även att ställa YS-D2's ledtal ända ner till ledtal 1 i manuellt läge. (Vid användning av Nickel-Hydrid AA-batterier), perfekt för macrofotografering när du inte vill ha för mycket effekt.

Tillsammans med en Sea&sea fiberoptisk kabel (ingår ej) och TTL-konverter (Ingår ej) får blixten full TTL-funktion. På baksidan av blixthuvudet finns en tydlig ratt för att ställa blixtexponeringskompensationen i både TTL och M läge. YS-D2 kan även utlösas via kamerans inbyggda blixt som du saknar TTL-konverter, men fungerar då enbart i manuellt läge.

YS-D2 har en inbyggd LED-lampa som används för att rikta in blixten och gör det lättare för kamerans autofokus i dåligt ljus. Ett rött filter ingår för att inte skrämma iväg skygga djur, som kan bli rädda för det vita ljuset.
 

Levereras med:

 • 1x YS-D2 Sea&Sea blixthuvud
 • 2x Diffusorer (100º och 120º)
 • 1x Rött filter för hjälplampan
 • 1x YS-montering för blixthuvud
 • 1x UN-montering för blixthuvud
 • 2x UN arm med kula, 175mm
 • 3x UN Klämma

Manual för YS-D2 

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.