Seetec monitor FS215-S4K 21.5 inch
Seetec monitor FS215-S4K 21.5 inch
Seetec monitor FS215-S4K 21.5 inch
Seetec monitor FS215-S4K 21.5 inch
Artikelnummer: 1052421

Seetec monitor FS215-S4K 21.5 inch

Ljusstark 21,5"-monitor med full HD-upplösning

Webblager
Beställs från leverantör till dig. Leverans inom 5-9 dagar
Butikslager:
 • 21,5" bildskärm med full HD-upplösning
 • Inbyggda LED-indikatorer (rött, grönt, gult)
 • Pixel till Pixel
9 990 SEK
Fri frakt vid köp över 1 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

SEETEC monitor FS215-S4K 21.5” är en Full HD Broadcast Studio Monitor med stöd för 4K HDMI-ingång/loop-out, hög stabilitet och tillförlitlighet för sändningskontrollrum, överföringsfaciliteter, TV-nyhetsproduktion och produktionsredigeringsområden.

Fördelar

 • Peaking Focus Assist
 • Pixel till Pixel
 • Centermarkör
 • Skärmmarkör (80%, 85%, 90%, 93%, 96%, 2,35: 1)
 • Inbyggda LED-indikatorer (rött, grönt, gult)
 • Zoom
 • Frys bild
 • Skärmrotering

Full HD-upplösning

Upplev Full HD 1080P med tydligare och skarpare detaljer och kraftfulla färgskärmsfunktioner, det du ser är verkligen vad du får! Den stora 21,5”-skärmen gör att du enkelt kan se varje pixel.

Exakt färgåtergivning

SEETEC-monitorn stöder ITU-standarder och HD-video Rec.709 för en konsekvent färgrymd och avancerad bildbehandlingsteknik så att bilden tydligt presenteras samtidigt som att färgen är extremt naturlig, för att säkerställa korrekt färgåtergivning. Det gör det möjligt för användare att noggrant kunna utvärdera kvaliteten på olika ingående videosignaler.

Innovativ OSD-drift

Fyra enkla kortkommandon: F1, F2, F3 och F4 för snabb åtkomst till de funktioner du behöver så som Peaking, Pixel till Pixel, Camera Mode, Centermarkör, Skärmmarkör och andra funktioner som du enkelt aktiverar med endast ett knapptryck.

Professionell övervakning

SEETEC FS215-S4K är en otroligt högkvalitativ monitor som är mångsidig nog att användas från sändningsanläggningen, mobil liveproduktion eller på inspelningsplatsen för långfilmsproduktion! Monitorn kommer med 3G/HD/SD-SDI, HDMI, Audio, Video, RS485, DVI-I ingångar. Flera ingångsformat för att möta alla HD-, SD-, analog videosignalingång och visningsbehov.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn