Seetec monitor LUT215 21.5
Seetec monitor LUT215 21.5
Seetec monitor LUT215 21.5
Seetec monitor LUT215 21.5
Seetec monitor LUT215 21.5
Seetec monitor LUT215 21.5
Seetec monitor LUT215 21.5
Artikelnummer: 1052891

Seetec monitor LUT215 21.5

21,5" Videomonitor för broadcast och film

Webblager
Beställs från leverantör till dig. Leverans inom 5-9 dagar
Butikslager:
 • 21,5" LCD skärm i FullHD
 • HDMI 2.0,1,4 , Displayport 1.2, SDI
 • Rec.709 HD för perfekta färger
13 490 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
SEETEC LUT215 är en 21,5” FullHD-bildskärm med 4K HDMI för inbyggd visning av upp till 4K p60. Den bearbetade metallkonstruktionen innehåller en inbyggd kontrollpanel för användning av funktioner som inbyggda 3D LUT, histogram, 16-kanals inbäddade ljudmätare, fokusassistans, falska färger, överexponering, tidskod, bild i bild, anamorfiskt läge, zoom, mittmarkör, säkerhetsmarkör, kvotmarkör, kryssfält, bildfrysning justerbart Gamma -val med mera, antingen från frontpanelen eller via GPI -kontroll!

Fördelar

 • Histogram
 • Inbyggt ljud (16 kanaler i SDI; 2 kanaler i HDMI)
 • Bild i bild
 • Focus Assist
 • False color
 • Över exponering
 • Anamorfiskt läge
 • Centermarkör
 • Säkerhetsmarkör
 • Överskanning
 • Förhållande markör
 • Markörfärg
 • Kontrollera fältet
 • Bildfrysning
 • Färgtemperaturjustering
 • Anpassad zoom
 • Bildförhållande
 • 3D LUT
 • Tidskod
 • GPI -kontroll
 • Stöd IMD 3.1/ 4.0 Protocal

Sändningskvalitet, låter dig se varje pixel

LUT215 är utrustad med en 21,5 tums IPS LCD -panel. Själva IPS LCD -panelen har en upplösning på 1920 x 1080, ett kontrastförhållande på 3000: 1 och en LED -bakgrundsbelysning med en ljusstyrka på 250 cd/m², vilket ger dig en exakt återgivning av den video du visar. Den kombinerar en bred 178 ° betraktningsvinkel i både horisontella och vertikala riktningar. Enkel visning säkerställs genom att minska färgförändringar på grund av betraktningsvinkeln.

True Color. Professionell färgkalibrering

SEETEC använder den professionella Rec.709 HD -färgstandarden och använder färgkalibreringstekniken, med den professionella instrumentkalibreringen på fabriken, kan den uppnå skärmkalibrering effektivt och få exakt färgåtergivning enkelt, förvräng inte färgen, visa den verkliga bilden när du spelar in video.
Professionell frontpanel
När du är upptagen under fotografering eller inspelning måste du enkelt kunna styra utrustningen och LUT215 kan möta alla dina behov. Den kan växla mellan funktioner och källor via en knapp, med anpassade genvägar kan man snabbt justera ljusstyrka, kontrast, mättnad och volym för att göra det lättare att fotografera.

Uppkoppling

SEETEC LUT215 är en otroligt högkvalitativ bildskärm som är mångsidig nog att användas från sändningsanläggningen, mobil live -produktion eller på set för långfilmsproduktion! Monitorn är utrustad med 3G-SDI, HDMI2.0, HDMI1.4, RS485, GPI och DP-gränssnitt, lämpliga för överföring av olika signalformat.

4K HDMI/ DisplayPort -ingångar
HDMI 2.0 och DisplayPort 1.2 stöder 4K 60Hz signalingång.
HDMI 1.4 stöder 4K 30Hz signalingång.

Inbyggda 3D Luttar

Skärmen har inbyggda multikameraloggar till Rec 709-konvertering 3DLUT, inklusive C-loggstandard, C-logg full, S-log2, S-log3, BMD-4Klog. Stöd användarens 3DLUT-kubfiler (stöd 17x17x17, 33x33x33, 65x65x65) för att ladda upp via USB, vilket är bekvämt för färgsättning under övervakning efter produktion. Användaren kan lagra upp till 16 direkt valbara 3D LUT.

16-kanals ljudnivåmätare

Skärmen kan bädda in ljud från SDI och HDMI. Stöd för val av 2 -kanals ljud som ska matas ut via högtalare eller 3,5 mm hörlursuttag. Under SDI-ljud stöder den max 16-kanals inbäddade ljudmätare, och du kan välja att bara visa 2 kanaler, 4 kanaler, 8 kanaler och hela 16 kanaler. Under HDMI -ljud stöds endast 2 -kanals ljudskärmar.
Fler fönsterlägen
Bild-i-bild-funktionen kan övervaka två signaler samtidigt, som kan visas samtidigt för olika format, upplösningar, bildhastigheter eller till och med olika ingångstyper för jämförelse. Och kan visa en laddande LUT -effekt samtidigt. Du kan justera bild-i-bild-storlek, horisontell och vertikal position och rotera bilden.

Tallyfunktion

LUT215 stöder UMD- och Text-Tally-visning av TSL 3.1/4.0 och Image Video-protokollet, med 0-126 TSL-adressval och max 16 bokstäver visas. UMD -ingångarna via RS485 -porten och utgångarna via RS485 -porten.
GPI kontrollerar Red Tally och Green Tally, som inte bara kan påminna fotografen om att gå in i inspelningstillståndet, utan också uppskatta bekvämligheten med TV-skytte kvasi-professionell teknik i ditt skapande.

Problemfri ström

LUT215 kan drivas på två sätt: med en DC -adapter eller litiumbatterier. LUT215 har ett flexibelt batterisystem som stöder V -batteriplatta.

Hållbar konstruktion

Bearbetad aluminiumdesign som är byggd för att hålla! Hela metallskalet gör inte bara produkten mer solid och hållbar, utan löser också problemet med värmeavledning.

Levereras med

LUT215 -skärm
3A DC -nätadapter
V-monterad batteriplatta
Mini HDMI -kabel
Stå fötter
Bruksanvisning
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn