Mikrofonkapsel kondensator supernjure MME 865-1 BK

Sennheiser Mikrofonkapsel kondensator supernjure MME 865-1 BK

Artikelnummer: 311090
2 500 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Dynamisk mikronfonkapsel från Sennheiser med kondensator

En högpresterande mikrofonkapsel med kondensatorteknik för professionellt bruk från Sennheiser. MME 865-1 BK är framtagen för dig med höga krav på brusreducering, rundgångsminimering och naturlig ljudåtergivning. Den enkla monteringen sker manuellt utan behov av verktyg, och den passar handhållna trådlösa mikrofoner i EWG3- och 2000-serierna från Sennheiser.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.