Small HD CINE 5
Small HD CINE 5
Small HD CINE 5
Small HD CINE 5
Small HD CINE 5
Small HD CINE 5
Artikelnummer: 1057840

Small HD CINE 5

CINE 5

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
 • 5" 1920 x 1080 monitor med touchscreen
 • 2000 cd/m², 10-bitars LCD-panel, DCI P3
 • 1 x HDMI-ingång/utgång och 1 x 3G-SDI-ingång/utgång
22 490 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Cine 5 är lätt, kompakt och erbjuder 2000 nits ljusstyrka för full synlighet även i direkt solljus. Med en skarp 5-tumsskärm som lämpar sig för inomhus- eller utomhusbruk, stöder CINE 5-skärmen olika HD- och SD-format via en HDMI-ingång i full storlek, en HDMI-utgång, en 3G-SDI-ingång och en 3G-SDI-valbar ingång/utgång. Valfri kamerakontrollfunktion gör att du kan starta, stoppa, spela in och mycket mer från din Cine 5.

Fördelar

 • 5" 1920 x 1080 monitor med touchscreen
 • 2000 cd/m², 10-bitars LCD-panel, DCI P3
 • 2-Pin Locking Power Input
 • Sidomonterad joystick
 • 1 x HDMI-ingång, 1 x HDMI-utgång
 • 1 x 3G-SDI-ingång, 1 x 3G-SDI-utgång
 • Waveform / RGB-parad / vektorskop

Ljusstark 2000 cd/m², 1920 x 1080 LCD-touchscreen

CINE 5 har en ljusstark 2000 cd/m², 1920 x 1080 LCD-touchscreen med 3D LUT-kompatibilitet som säkerställer en tydlig och klar bild, medan 10-bitars färgbearbetning ger utmärkt färgnoggrannhet. Den extra joysticken och en knapp på bakdsidan gör att du kan använda denna smarta monitor under nästan alla förhållanden, även under kalla dagar när det inte är ett alternativ att ta av sig handskarna.

Designad för avancerad kameraanvändning

Cine 5 är designad för avancerad kameraanvändning – med ljusa bilder, valfri kamerakontroll och 2-stifts låsströmingång – vilket gör den idealisk för First ACs, kameraoperatörer och DP:er.

Kamerakontroll för RED® DSMC2® & RCP2™

Förvandla din touchscreen till det centrala kommandonavet på din kamera. SmallHDs egenutvecklade mjukvara möjliggör obegränsad åtkomst till RED DSMC2, KOMODO® och V-RAPTOR™ kamerafunktioner och projektinställningar som Start/Stop Record, FPS, Slutartid, ISO, Färgtemperatur/Vitbalans, Clip Playback och mer.

Levereras med

 • SmallHD CINE 5 Touchscreen On-Camera Monitor
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn