Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Mjukvaruuppgradering RGB, S-Log Output, CBK-RGB01

Sony Mjukvaruuppgradering RGB, S-Log Output, CBK-RGB01

Artikelnummer: 320297
8 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Sony RGB and S-Log Output option
Mjukvaruuppdatering till Sonys kamera PMW-F3. Efter uppdateringen kan du få ut 4:4:4 10- bitars videoström via 3G-SDI eller Dual Link HD-SDI för inspelning av okomprimerat material på extern inspelare.

Med S-Log kan du få ut bästa möjliga information från kamerans sensor. Detta gör att du kan få mer information i låg- och högdagrar för att i efterhand få mer detaljerat data att arbeta med i färgkorrigeringen.

För exempel på hur S-Log används finns en film på: http://blog.abelcine.com

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.