Chromakey bakgrund till streaming och studio, grön

SP TECH Background Fabric 3x6m Green

Artikelnummer: 1051091
 • Icke reflekterande tyg i 100% bomull
 • Inga skarvar – ett enda tyg
 • Färdig kanal för bom/stång i tygets övre kant
 • Välj mellan fyra olika färger – svart, vitt, grå eller Chromakey grön
 • Tyget är 3x6 meter stort och passar utmärkt att hänga upp på fondkit
 • Kan tvättas i tvättmaskin eller för hand

Välj färg

990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Skapa en enfärgad och stilren bakgrund i din studio eller ta med det ”On location”, för att skapa en portabel inspelningsplats genom att hänga upp ett stort bakgrundtyg från SP TECH. Du kan välja mellan fyra färger på tyget, välj mellan vitt, svart, grått eller Chromakey (grönt). För att får rätt utseende på din inspelning, streaming eller fotografering. Bygg upp din inspelnings- eller fotograferings studio med fotobakgrunder i tyg från SP TECH.

Fördelar

 • Icke reflekterande tyg i 100% bomull
 • Inga skarvar – ett enda tyg
 • Färdig kanal för bom/stång i tygets övre kant
 • Välj mellan fyra olika färger – svart, vitt, grå eller Chromakey grön
 • Tyget är 3x6 meter stort och passar utmärkt att hänga upp på fondkit
 • Kan tvättas i tvättmaskin eller för hand
 • Väger 2,5 kilogram

Skapa en stor bakgrund till din produktion

Ska du spela in film, streama, hålla videomöte, föreläsning eller fotografera så är det alltid bra med en enkel och stilren bakgrund. För att dölja delar av lokalen, få en enhetlig look eller för att lyfta ditt objekt. Med den gröna bakgrunden kan du även välja att lägga in en egen digital bakgrund i efterhand (chromakey-tekniken).

SP TECH tygbakgrund består av ett enda stycke av tyg vilket ger dig den stora fördelen att det inte finns någon skarv. Det finns en insydd kanal i tygets övre del för att du enkelt ska kunna trä på tyget på en bom eller ett rör.

Om du inte redan har ett fondkit för bakgrunder hittar du våra rekommenderade fondkit (paket med belysningsstativ och en bom för upphängning av bakgrunder) under fliken passande tillbehör, det kan alltid vara klokt att köpa till några klämmor om du skulle vilja spänna tyget ytterligare.

Förbered din bakgrund för bästa resultat

För bästa resultat är det viktigt att du placerar ditt bakgrundstyg vid en vägg eller liknande utan några fönster eller ljuskällor bakom, detta för att det inte ska lysa igenom något externt ljus. Fördelen är att du kan belysa tyget bakifrån för att få en extra effekt. Glöm inte heller att stryka tyget med strykjärn eller ta med en steamer för att ta bort skrynklor och veck.

Alla tygbakgrunder som levereras nedpackade (vikta) kommer ha veck på sig. Tyget kan tvättas i tvättmaskin eller för hand ifall olyckan skulle vara framme, detta gör att du kan ha ditt bakgrundstyg länge utan att du behöver lägga tid på att redigera bort smuts.

Levereras med

 • SP TECH Background Fabric 3x6m
På en av produktbilderna ser du en Colorchecker Passport där du kan se provkartan för färgreferens, den ingår ej.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.