sp.tech Microphone ALM-1 Lavalier
Artikelnummer: 1050895

sp.tech Microphone ALM-1 Lavalier

Myggmikrofon med 3,5 TRRS-kontakt och lång kabel

Webblager
Ej köpbar
Butikslager:
  • Rundupptagande kondensatormygga
  • 15 - 18000 Hz
  • 6 meter kabel
49 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Denna myggmikrofon är en prisvärd mikrofon för inspelningar av tal såsom intervjuer, reportage och vlogg. Den väl tilltagna kabeln på sex meter ger dig stor rörelsefrihet och standardkontakten på 3,5 mm TRRS gör att du kan ansluta mikrofonen i allt från mobiltelefoner, kameror och datorer. På kablen sitter en mottagar-switch där du väljer om mikrofonen kopplas till en smartphone eller kamera. Switchen har ett hölje av metall och innehåller ett batteri som förser ALM-1 Lavalier-mikrofonen med nödvändig ström. Puffskydd och clip för att fästa mikrofonen i krage eller liknande medföljer.

Den lilla mottagarswitchen drivs av ett knappcellsbatteri som försäkrar att sp.tech ALM-1 myggmikrofon får den ström den behöver, oavsett vilken enhet du kopplar in den i. Välj med knappen på switchen för att välja smartphone ("OFF") eller kamera och andra enheter ("ON"). Även switchen har en liten clip på baksidan då du kan fästa den i byxlinning eller kläder.

SP Tech myggmikrofon för smartphones, kameror och datorer
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.