Rotaball Triple Harness

Sun-Sniper Rotaball Triple Harness

Artikelnummer: 1027880
2 495 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Dubbla kamera-remmar i "backpack"-Stil. Utmärkt för att bära två systemkameror för extremt snabb åtkomst till båda kameror. Båda huvudremmarna är utrustade med shock-absorberande gummi för en mjuk belastning, även med tung utrustning. En lättare kameran kan även bäras på bröstet.

Denna rem kommer med ryggsäck för upp till 17" dator och div tillbehör.

Rotaboll TPH använder Sun-Snipers lösning med en vajer i remmarna för att förhindra stöld av utrustningen. Fästen i remmarna skruvas in i kameran som sedan kan rotera fritt, för att förhindra att kamerorna lossnar ofrivilligt.

Fördelar:

  • Passar både på höger och vänster sida
  • Stöldskyddad
  • Klarar upp till 5kg utrustning
  • Snabb åtkomst till kameran

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.