DR-10L recorder med lavalier mikrofon

Tascam DR-10L recorder med lavalier mikrofon

Artikelnummer: 1037412
2 459 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Kompakt ljudinspelare med mygga

Tascam DR-10L är en kompakt liten ljudinspelare med mygga som passar utmärkt när du vill spela in tal men inte behöver sända ljudet till en kamera. Det kompakta formatet med bälteshållare och gängad mygga gör det lätt att placera DR-10L och kombinationen av autonivå, limiter och dubbla spår med olika ljudnivå gör att du slipper oroa dig för volymförändringar.

Fördelar:

 

 • Autonivå och limiter med dubbla spår på olika nivå
 • Skruv för mikrofonen
 • Tio timmars batteridrift
 • Spara på MicroSD-kort
 • Autospara filen

Autonivå och limiter med dubbla spår på olika nivå

DR-10L är trygg att använda tack vare en kombination av egenskaper för ljudnivån. Inspelaren känner automatiskt av om volymen behöver höjas eller sänkas och sköter detta helt själv och en limiter klipper bort distorsionen om det blir kraftiga och plötsliga volymförändringar. Kombinerat med att DR-10L spelar in två spår där ett är ställt lite lägre, så har du alltid tillgång till ett spår med rätt volym och god kvalité, oavsett vad som händer

Skruv för mikrofonen och bälteshållare

Myggmikrofonen är fastskruvad i inspelaren så att den inte lossnar av misstag när den sitter monterad, vilket passar väldigt bra ihop med att inspelaren har en bälteshållare. Du kan lätt placera inspelaren diskret och vara säker på att både inspelare och mikrofon sitter kvar under hela sessionen.

Tio timmars batteritid

DR-10L drivs med 1 st AAA-batteri som ger hela 10h batteritid, vilket bör klara av en hel dags arbete. Men kom ihåg att alltid ha ett extra batteri till hands.

Spara på MicroSD-kort

Inspelaren sparar dina ljudfiler på ett MicroSD-kort och hanterar kort upp till 32GB. DR-10L har även en autosparfunktion, så att ljudfilen sparas innan inspelaren får slut på batteri. Så om du skulle köra slut på batteri, så kan du vara säker på att det som spelades in har sparats.

Levereras med:

 • Tascam DR-10L
 • Myggmikrofon
 • Mikrofonhållare
 • Vindskydd
 • USB-kabel
 • Bärväska
 • Bälteshållare
   

 

 

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.