Ljudinspelare DR-60DMK2

Tascam Ljudinspelare DR-60DMK2

Artikelnummer: 1004429
2 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Ljudinspelare DR-60DMK2
Mikrofon NTG2
Mikrofon Reporter
6 170 SEK

Tascam DR-60DMK2

Denna ljudinspelare är optimerad för inspelning med din DSLR-kamera. Två balanserade XLR-ingångar ger dig de rätta förutsättningarna. Den kompakta enheten kan monteras på kameran och har stativgänga både ovanpå och under. XLR-ingångarna är phantom-matade och varje kanal styrs helt separat. Varje kanal har limiter och low cut filter. Ljudet spelas in på SD/SDHC/SDXC-kort.
Andra riktigt bra egenskaper med DR-70D är;

  • Inspelningsformat 16/24-bit, 44.1k/48k/96k Hz (WAV/BWF)
  • Kanalerna justeras individuellt
  • 3,5 mm utgång som ger dig möjligheten att mixa färdigt och skicka ljudet till din kamera
  • nivå-ton
  • Överföring av filer via USB
  • Dubbel ljudinspelning så att du kan göra två inspelningar samtidigt, med olika nivåer för att säkra ett bra ljud.


Läs mer om Tascam DR-60DMK2 här

 

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.