Teradek Cube-855 HEVC/AVC encoder 4K SDI/HDMI GbE
Teradek Cube-855 HEVC/AVC encoder 4K SDI/HDMI GbE
Teradek Cube-855 HEVC/AVC encoder 4K SDI/HDMI GbE
Teradek Cube-855 HEVC/AVC encoder 4K SDI/HDMI GbE
Teradek Cube-855 HEVC/AVC encoder 4K SDI/HDMI GbE
Artikelnummer: 1037285

Teradek Cube-855 HEVC/AVC encoder 4K SDI/HDMI GbE

Cube-855 HEVC/AVC encoder 4K SDI/HDMI GbE

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
47 990 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Encoder för sändning av videosignal över nätverk

Encoder för sändning av en HDMI eller SDI signal med hjälp av trådbundet nätverk, trådlöst nätverk eller USB-dongel. Cube-855 kan skicka signalen med HEVC H.265 i upplösning upp till 4K. Enheten har en OLED skärm för övervakning och har möjlighet att spela in proxyinspelning via fullstort SD-kort.

Cube-655 har en OLED skärm för övervakning och inställning. Andra funktioner som är speciella för Cube-655 är möjlighet att spela in proxyinspelning via fullstort SD-kort, att enheten har hörlursutgång för avlyssning av ljudet samt de dubbla antennerna för MIMO via det trådlösa nätverket.

Teradeks Cube kan användas i flera olika användningsområden för att överföra en video- och ljudström via internt nätverk eller över internet. Enheterna är tillräckligt små för att fästas direkt på kamern och kan strömförsörjas på många olika sätt. Detta gör den optimal för portabel användning till exempel vid nyhetsfilming ute i fält. Andra användningområden kan vara i en studo för att sända bild med minimal fördröjning till regisörens iPad eller ut på internet så produktionsbeställaren kan övervaka inspelningen och direkt ge input på materialet.

Videon kodas i HEVC H.265 eller High Profile H.264 och ljudet tas in antingen embeddat via videosignalen eller via 3,5 mm tele och kan sedan komprimeras i antingen AAC-LC eller MPEG Layer 2.

Den kodade strömmen kan antingen skickas via trådbundet nätverk, trådlöst nätverk eller via 3G/4G dongel som ansluts till USB-porten. Enheten kan antingen ansluta till ett befintligt trådlöst nätverk eller själv agera anslutningspunkt för andra datorer och enheter.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.