Teradek Sphere Streaming HDMI
Artikelnummer: 1026663

Teradek Sphere Streaming HDMI

Sphere Streaming HDMI

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
45 995 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Sphere från Teradek är en realtidsmonitor med live-streaming av 360º panoramavideo i 1080p. Den är liten och flexibel och låter dig filma med upp till fyra olika kameror samtidigt för att sedan direkt sända materialet via HDMI till Sphere så att du trådlöst kan titta på ditt videomaterial live via en iPad, iPhone eller Apple laptop. I programvaran som finns till iOS och OSX kan du direkt sy ihop materialet samt justera vitbalans, färgton, exponering och objektivförvrängning för att sedan tanka ner det direkt till din mobila enhet eller dator och publicera online. Du kan även live-streama materialet direkt via exempelvis YouTube.

Du kan driva Sphere på ett Anton Bauer eller V-mount-batteri för att sedan strömförsörja dina kameror via de fyra inbyggda USB-portarna. Detta innebär att du får en smart och smidig installation. Du kan även sammankoppla två stycken Sphere-enheter för att använda upp till åtta kameror samtidigt.

 
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.