Teradek Sphere Streaming HDMI

Teradek Sphere Streaming HDMI

Sphere Streaming HDMI

Artikelnummer: 1026663
WebblagerBeställs från leverantör till dig
Butik:
45 995 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Teradek Sphere
Sphere från Teradek är en realtidsmonitor med live-streaming av 360º panoramavideo i 1080p. Den är liten och flexibel och låter dig filma med upp till fyra olika kameror samtidigt för att sedan direkt sända materialet via HDMI till Sphere så att du trådlöst kan titta på ditt videomaterial live via en iPad, iPhone eller Apple laptop. I programvaran som finns till iOS och OSX kan du direkt sy ihop materialet samt justera vitbalans, färgton, exponering och objektivförvrängning för att sedan tanka ner det direkt till din mobila enhet eller dator och publicera online. Du kan även live-streama materialet direkt via exempelvis YouTube.

Du kan driva Sphere på ett Anton Bauer eller V-mount-batteri för att sedan strömförsörja dina kameror via de fyra inbyggda USB-portarna. Detta innebär att du får en smart och smidig installation. Du kan även sammankoppla två stycken Sphere-enheter för att använda upp till åtta kameror samtidigt.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.