Tokina 100mm Macro T2.9 Cinema PL-mount
Tokina 100mm Macro T2.9 Cinema PL-mount
Tokina 100mm Macro T2.9 Cinema PL-mount
Artikelnummer: 1042810

Tokina 100mm Macro T2.9 Cinema PL-mount

Makroobjektiv med professionell cinema-konstruktion

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
 • Förstoringsskala på 1:1 vid 30 cm närgräns
 • Snabb T2,9-bländare
 • Minimerad förskjutning
20 990 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Tokina Cinema AT-X 100mm T2,9 macro är ett makroobjektiv som är speciellt anpassat för spegellösa fullformatskameror. Objektivet är även anpassat för 4K-fotografering med superskarp och hög kontrast. Den kan uppnå en maximal förstoringsskala på 1:1 vid ett arbetsavstånd på 0,3 meter, vilket gör att det passar utmärkt för naturdetaljer som blommor och insekter, smycken och andra små föremål.

Fördelar

 • Förstoringsskala på 1:1 vid 30 cm närgräns
 • Snabb T2,9-bländare
 • Minimerad förskjutning
 • 9 rundade bländarlameller för mjuk och vacker bokeh
 • Anpassad för 4K-fotografering
 • Slitstarkt hölje helt i metall

4K-klar med superskarp och hög kontrast

Den optiska konstruktionen för 100 mm makro är 4K-klar med superskarp och hög kontrast samtidigt som den uppvisar mycket låg distorsion eller kromatiska aberrationer. Fokusförskjutningen är otroligt välkontrollerad och objektivet har 9 rundade bländarlameller för vacker bokeh och exakt exponeringskontroll. Den breda brännvidden, från T2,9 till T22, möjliggör maximal kontroll av exponering och skärpedjup, vilket är avgörande när du arbetar nära motivet.

Makro

Med ett makroobjektiv får du möjligheten att komma väldigt nära små saker och återbilda dessa med en högre förstoringsgrad än andra objektiv, vilket gör att detta passar utmärkt för naturdetaljer som blommor och insekter, smycken och andra små föremål. Brännvidden i kombination med ljusstyrkan gör att objektivet också kan fungera som porträttobjektiv.

Nio bländarlameller för en vacker bakgrundsoskärpa

Med 9 stycken rundade bländarlameller blir bakgrundsoskärpan och övergången från skärpa till oskärpa mjuk och behaglig. Även punkter och strukturer i oskärpan avbildas mjuka utan störande kanter och hörn.

Levereras med

 • Tokina Cinema AT-X 100mm T2,9 macro
 • Främre och bakre objektivlock
 • Mjuk väska
 • Användarmanual

 

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn