Tokina 50-135mm Mark II T2,9 Cinema PL
Tokina 50-135mm Mark II T2,9 Cinema PL
Tokina 50-135mm Mark II T2,9 Cinema PL
Tokina 50-135mm Mark II T2,9 Cinema PL
Artikelnummer: 1054614

Tokina 50-135mm Mark II T2,9 Cinema PL

Mångsidigt teleobjektiv i en kompakt design

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
 • Mjuk bokeh från de 9 bländarlamellerna
 • Konstant T2,9 max-bländare
 • Närgräns på 1 meter
41 190 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Tokina Cinema 50-135 mm T2.9 MK II ger ett mycket mångsidigt zoomområde i en kompakt design. Tokinas ingenjörer har skapat ett teleobjektiv som är parfokalt, har dramatiskt minskad förskjutning och bildbyte och en klicklös, 9-bladig, böjd iris för vacker bokeh och exakt exponeringskontroll. Med sin närfokuseringsförmåga på 1m ger objektivet dig friheten att fånga en tät närbild samtidigt som du behåller ett bekvämt avstånd till motivet.

Fördelar

 • Mjuk bokeh från de 9 bländarlamellerna
 • Konstant T2,9 max-bländare
 • Närgräns på 1 meter
 • Ultravidvinkel med otrolig skärpa över hela bildytan
 • En konstant T2.9 bländare bibehålls genom hela zoomområdet

Uppdatering gentemot föregångaren

Filmobjektivet Tokina Cinema 50-135 mm T2.9 MKII är en uppdatering av det ursprungliga 50-135 mm T3 telezoomobjektivet, det har fått ett helt nytt mekaniskt metallhölje med industristandard 0,8 MOD växlar, 300 graders fokuseringssträcka, uppdaterad T2.9 iris och 95 mm frontdiameter för vanliga videotillbehör.

Avancerad konstruktion

Den är utformad för att matcha de mekaniska och optiska egenskaperna hos det populära Tokina Cinema 11- 20 mm T2.9 zoomobjektivet. 50-135 mm T2.9 MKII behåller optiska konstruktionsegenskaper som liknar 11- 20 mm T2.9, inklusive parfokal konstruktion för att behålla fokus vid zoomning, begränsad fokusförskjutning och låg distorsion. Alla objektiven i serien har ett utbytbart fäste mellan PL-, EF-, Sony E-, MFT- och Nikon F-fästen.

Mångsidigt objektiv

Tokina Cinema Vista Lens Mount kan enkelt bytas ut från PL, EF, Sony E, MFT och Nikon F på några minuter för maximal mångsidighet med vanliga video- och hybridkameror för stillbilder och videos.

Nio bländarlameller för en vacker bakgrundsoskärpa

Med 9 stycken rundade bländarlameller blir bakgrundsoskärpan och övergången från skärpa till oskärpa mjuk och behaglig. Även punkter och strukturer i oskärpan avbildas mjuka utan störande kanter och hörn.

Levereras med

 • Tokina Cinema 50-135 mm T2.9 MK II PL-Mount
 • Främre och bakre objektivlock
 • Mjuk väska
 • Användarmanual
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn