Tokina Vista 105mm T1,5 Cinema PL
Tokina Vista 105mm T1,5 Cinema PL
Tokina Vista 105mm T1,5 Cinema PL
Tokina Vista 105mm T1,5 Cinema PL
Artikelnummer: 1054612

Tokina Vista 105mm T1,5 Cinema PL

Kontrastrikt cine-objektiv med robust konstruktion

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
 • Mjuk bokeh från de 9 bländarlamellerna
 • Ljusstark T1,5-bländare
 • Ingen fokus-breathing
84 400 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Tokina Vista 105 mm T1,5 biografobjektiv har samma formfaktor, objektivets växelposition, fokusrotation och främre cylinderdiameter som de andra Tokina Cinema Vista prime-objektiven för att underlätta snabba och enkla objektivbyten och användning av tillbehör. Det har en snabb T-stopp på 1,5, vilket är idealiskt när du fotograferar i svaga ljusförhållanden eller för att skapa en scen med riktigt grunt skärpedjup. Objektivet täcker en bildcirkel på 46,7 mm, ännu mer än i fullformat, och användningen av asfäriska element och moderna beläggningar ger exceptionellt låga kromatiska abberationer och skarpa bilder även vid inspelning av video i 8K-upplösning.

Fördelar

 • Mjuk bokeh från de 9 bländarlamellerna
 • Ljusstark T1,5-bländare
 • Ingen fokus-breathing
 • Robust konstruktion
 • Mycket tilltalande bildåtergivning över hela bländarområdet
 • Objektivet ändrar inte storlek vid fokusering

8K-klar med superskarp och hög kontrast

Den optiska konstruktionen är 8K-klar med superskarp och hög kontrast samtidigt som den uppvisar mycket låg distorsion eller kromatiska aberrationer. Fokusförskjutningen är otroligt välkontrollerad och objektivet har 9 rundade bländarlameller för vacker bokeh och exakt exponeringskontroll. Den breda brännvidden, från T1,5 till T22, möjliggör maximal kontroll av exponering och skärpedjup, vilket är avgörande när du arbetar nära motivet.

Objektiv i Tokina Vista serien

Liksom andra objektiv i Tokina Vista-serien har Tokina Vista 105 mm T1,5 Cinema minimal fokus-breathing (brännviddsförändring vid fokusering) och är försett med tydligt markerade fokus- och bländarskalor på båda sidor.

Nio bländarlameller för en vacker bakgrundsoskärpa

Med 9 stycken rundade bländarlameller blir bakgrundsoskärpan och övergången från skärpa till oskärpa mjuk och behaglig. Även punkter och strukturer i oskärpan avbildas mjuka utan störande kanter och hörn.

Levereras med

 • Tokina Vista 105 mm T1,5 Cinema PL Mount
 • Främre och bakre objektivlock
 • Mjuk väska
 • Användarmanual
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK