Tokina Vista 40mm T1,5 Cinema PL
Tokina Vista 40mm T1,5 Cinema PL
Tokina Vista 40mm T1,5 Cinema PL
Tokina Vista 40mm T1,5 Cinema PL
Artikelnummer: 1054617

Tokina Vista 40mm T1,5 Cinema PL

Ljusstarkt cine-objektiv anpassat för 8K-video

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
 • Mjuk bokeh från de 9 bländarlamellerna
 • Konstant T1,5 max-bländare
 • Närgräns på 45 centimeter
86 400 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Tokina 40 mm T1,5 Cinema Vista Prime-objektiv ger en bildcirkel som täcker fullformatssensorer och är designad för att ge skarpa bilder, även när upplösningen är upp till 8K. Detta objektiv med 40 mm brännvidd delar samma formfaktor, objektivväxelposition, fokusrotation och främre cylinderdiameter som de andra Tokina Cinema Vista prime-objektiven. Den har ett maximalt T-stopp på 1,5 användbart när du fotograferar i svagt ljus eller när du vill fånga det ytterst grunt skärpedjup.

Fördelar

 • Mjuk bokeh från de 9 bländarlamellerna
 • Konstant T1,5 max-bländare
 • Närgräns på 45 centimeter
 • Ultravidvinkel med otrolig skärpa över hela bildytan
 • En konstant T1,5 bländare bibehålls genom hela zoomområdet

Genomtänkt konstruktion

Videoobjektivet Tokina Vista 40 mm T1,5 Cinema delar samma formfaktor, fokusrotation, storlek på fronttuben och placering av kuggkransar för fokustillbehör som de andra objektiven i Tokina Cinema Vista-serien. På så vis kan man snabbt och enkelt växla mellan de olika objektiven och använda samma tillbehör.

Hög ljusstyrka och skärpa

Den höga ljusstyrkan, T-tal 1,5, gör det här objektivet idealiskt vid filmning i svagt ljus eller för att fånga en scen med riktigt kort skärpedjup. Det tecknar ut en bildcirkel på 46,7 mm, något större än fullformat, och användningen av asfäriska element och moderna ytbehandlingar ger exceptionellt låg kromatisk abberation och hög skärpa till och med vid inspelning i 8K-upplösning.

Nio bländarlameller för en vacker bakgrundsoskärpa

Med 9 stycken rundade bländarlameller blir bakgrundsoskärpan och övergången från skärpa till oskärpa mjuk och behaglig. Även punkter och strukturer i oskärpan avbildas mjuka utan störande kanter och hörn.

Levereras med

 • Tokina Cinema Vista 40 mm T1,5 PL-Mount
 • Främre och bakre objektivlock
 • Mjuk väska
 • Användarmanual
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn