Tokina Vista 50mm T1,5 Cinema PL
Tokina Vista 50mm T1,5 Cinema PL
Tokina Vista 50mm T1,5 Cinema PL
Artikelnummer: 1054610

Tokina Vista 50mm T1,5 Cinema PL

Cinema-objektiv med hög ljusstyrka och 8K-klar

Webblager
Beställs från leverantör till dig. Leverans inom 2-6 dagar
Butikslager:
 • Mjuk bokeh från de 9 bländarlamellerna
 • Ljusstark T1,5-bländare
 • Ingen fokus-breathing
61 790 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Videoobjektivet Tokina Vista 50 mm T1,5 Cinema delar samma formfaktor, fokusrotation, storlek på fronttuben och placering av kuggkransar för fokustillbehör som de andra objektiven i Tokina Cinema Vista-serien. På så vis kan man snabbt och enkelt växla mellan de olika objektiven och använda samma tillbehör. Den höga ljusstyrkan, T-tal 1,5, gör det här objektivet idealiskt vid filmning i svagt ljus eller för att fånga en scen med riktigt kort skärpedjup. Det tecknar ut en bildcirkel på 46,7 mm, något större än fullformat, och användningen av asfäriska element och moderna ytbehandlingar ger exceptionellt låg kromatisk abberation och hög skärpa till och med vid inspelning i 8K-upplösning.

Fördelar

 • Mjuk bokeh från de 9 bländarlamellerna
 • Ljusstark T1,5-bländare
 • Ingen fokus-breathing
 • Robust konstruktion
 • Mycket tilltalande bildåtergivning över hela bländarområdet
 • Objektivet ändrar inte storlek vid fokusering

8K-klar med superskarp och hög kontrast

Den optiska konstruktionen är 8K-klar med superskarp och hög kontrast samtidigt som den uppvisar mycket låg distorsion eller kromatiska aberrationer. Fokusförskjutningen är otroligt välkontrollerad och objektivet har 9 rundade bländarlameller för vacker bokeh och exakt exponeringskontroll. Den breda brännvidden, från T1,5 till T22, möjliggör maximal kontroll av exponering och skärpedjup, vilket är avgörande när du arbetar nära motivet.

Objektiv i Tokina Vista serien

Liksom andra objektiv i Tokina Vista-serien har Tokina Vista 50 mm T1,5 Cinema minimal fokus-breathing (brännviddsförändring vid fokusering) och är försett med tydligt markerade fokus- och bländarskalor på båda sidor.

Nio bländarlameller för en vacker bakgrundsoskärpa

Med 9 stycken rundade bländarlameller blir bakgrundsoskärpan och övergången från skärpa till oskärpa mjuk och behaglig. Även punkter och strukturer i oskärpan avbildas mjuka utan störande kanter och hörn.

Levereras med

 • Tokina Vista 50 mm T1,5 Cinema PL Mount
 • Främre och bakre objektivlock
 • Mjuk väska
 • Användarmanual
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn